martigen Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Tak dnes z DE dorazily vysněný tagy a prvotní nadšení vystřídalo zklamání - písmeno C...Jasně, není to skoro vidět a nemá vliv na funkčnost ale štve mě to a nechápu jak tohle může projít kontrolou..?!?Napsal jsem hned mail a kdyžtak mám i vyplněnou warranty card.Prodejce uhrinstinkt.de, komunikace do teď bez problému.Jak tohle dopadne? V lepším případě v DE otevřou (paráda) a vymění ciferník takže jsem min. měsíc bez?Achjo.
Sborez Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 A to nebylo vidět na fotkách, které jsi si nechal určitě od nich poslat? Jinak samozřejmě pešek a nemilá zkušenost, protože tohle museli vědět....
martigen Odesláno 8. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 O fotky jsem si nerekl. Ano, sakra pesek..
martigen Odesláno 10. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Tak prodejce se omlouva a pise, ze jim je mam poslat a daj to dohromady nebo mi vrati penize. Sarka Farka radi poresit to u Altmana nebo u Hanaka at v idealnim pripade objednaj dil a az dorazi vymenit behem max jednoho dne na zaruku. Napisu maila k Altmanovi a uvidime...
orol Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 To je třeba zachovat. Mít na cifru Qalibre místo Calibre - to bude vzácnost jako modrý marícius
martigen Odesláno 10. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 To je třeba zachovat. Mít na cifru Qalibre místo Calibre - to bude vzácnost jako modrý maríciusTo si prave nejsem jistej
alois Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jsem zděšen, kdy byl Hujer (výstupní kontrola)? To by se stát nemělo ani u hodinek o řády levnějších.
African Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jsem zděšen, kdy byl Hujer (výstupní kontrola)? To by se stát nemělo ani u hodinek o řády levnějších. Není to jen Hujer, běžné dnes i u Béček, Omegy nebo IWC s čím jsem se setkal na obchodě osobně. Výstupní kontroly možná tak v reklamách, při těch kvantech co jdou z výroby už ani moc nevěřím, že se každý kus při výstupu kontroluje individuálně.....
martigen Odesláno 21. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) Update: včera jsem odnesl hodinky k Altmanům, paní se také divila... Bude hned posláno k Hanákovi - ten u nás děla záruční servis, Altman pouze pozáruční. Mají se brzy ozvat, každopádně na to mají klasických 30 dnů, tzn. by měli být do vánoc v pořádku zpět. edit: výrobce hned napsal omluvnej mail a nabídnul opravu nebo vrácení peněz. To pak popíšu ještě v jeho vlákně v Tématu "hodnocení prodejců"... Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem martigen
African Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Update: včera jsem odnesl hodinky k Altmanům, paní se také divila... Bude hned posláno k Hanákovi - ten u nás děla záruční servis, Altman pouze pozáruční. Mají se brzy ozvat, každopádně na to mají klasických 30 dnů, tzn. by měli být do vánoc v pořádku zpět. edit: výrobce hned napsal omluvnej mail a nabídnul opravu nebo vrácení peněz. To pak popíšu ještě v jeho vlákně v Tématu "hodnocení prodejců"... Tak si vem peníze a šlus ende. Při opravě celé hodinky musí kvůli ciferníku rozhodit a složit, a od Hanáka mi šli opravené hodinky v záruce přesně rok....
martigen Odesláno 21. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Tak si vem peníze a šlus ende. Při opravě celé hodinky musí kvůli ciferníku rozhodit a složit, a od Hanáka mi šli opravené hodinky v záruce přesně rok.... To jsem taky zvazoval, ale pak bych si je hned zas objednal a cekal dlouho u jinyho prodejce... Vim ze se do nich poleze, ale verim, ze vse udelaj dobre...
martigen Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Číselník vyměněn v pohodě na záruku. Zařídil to Altman a dělalo se to u Hanáka v Brně. (Hanák dělá jako jediný v ČR záruční opravy, Altman pozáruční) Trvalo to asi 6 týdnů, protože se samozřejmě vše protáhlo díky vánočním svátkům. Prý nechápou, jak se to písmeno může máznout a že si toho nikdo nevšiml. No stane se.S vedoucím u Altmana super asi 15 min pokec, kde jsem se opět ujisti, že o hodinkách nevím vůbec nic Ne, bylo to fajn, a kdyby bylo po mym, zdržel bych se a hltám informace až do zavíračky. Takže díky a příště samozřejmě vždy chtít kvalitní foto vašeho potenciálního kousku!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se