Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Zdravím pánové, už delší dobu pokukuju po pilotkách, které na mém zápěstí 17,5 cm nebudou vypadat legračně a nebudou stát ranec (hodinky o velikosti 47mm si opravdu nemůžu na ruce dovolit). Dnes jsem náhodou narazil na značku Dreyfuss & Co, která svou historii měla a nedávno byla opět oživena. Docela je prý oblíbená v Anglii a jsou v jednom balíku i s např. Eternou. Líbí se mi od nich model DGS00153-52, který má oproti staršímu a většímu bráchovi datumovku a automatický nátah Sellita SW200 (velikost 42mm). Hodinky si vzhled vypůjčili od značek Zenith a IWC - trošku mi to připomíná nové Steinhart Military. Máte někdo s touto značkou zkušenosti? Nerad bych si hodinky objednal a naživo byl potom po rozbalení krabice zklamaný nekvalitním zpracováním - na druhou stranu ta cena si o to trošku říká, ale tak v téhle cenové relaci např. právě Steinhart umí udělat kvalitní hodinky. Tady mají docela dobrou cenu:https://cs.www.watches2u.com/watches/dreyfuss-and-co/dgs00153-52-mens-1924-brown-leather-strap-watch.html?norecom=true&nrocc=czk&nroci=CZ&gclid=EAIaIQobChMIy-yEi-nR1wIVSrHtCh0McQmPEAQYASABEgI51PD_BwE Díky moc za názory. Hezký den Pepa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 zle nevyzeraju a ten stroj nie je az taky marny. pozri, kupujes ich u vas, takze zaruku mat budu. ja by som sa toho nebal.
Ruiz.aw Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Když jsem poprvé viděl tyhle hodinky, tak jsem si řekl " ten Zenith má nějaký divný ručičky" :-)Dle mého názoru, to bude na úrovni toho štejnu, co zmiňuješ.
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Na Hamiltony jsem taky koukal, ale moc skoropilotek v nabídce nemají. Nejvíc podobný styl jsem našel tyhle, ale to už je zase velikost 45mm: http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/pioneer-auto/h60515533 U klasických khaki fieldů mi vadí na cifru to, že když jsou tři hodiny, tak tam mám pro jistotu i uvedeno 15.. Ale co se týče zpracování, tak hamiltony na tom budou nejspíš líp, to máš pravdu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 No nevím, ty Hamiltony jsem nenašel ale oproti Steinhartům je tohle úplnej designovej koncert. Já si je snad koupím.
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Můžeme do toho jít spolu a šábnem se o náklady na dopravu, já už jsem tak na 80% rozhodnutej našel jsem už i nabídku o dalších sto liber dolů ..
Ruiz.aw Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Můžeme do toho jít spolu a šábnem se o náklady na dopravu, já už jsem tak na 80% rozhodnutej našel jsem už i nabídku o dalších sto liber dolů ..Kde pls, pokud to není tajné :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Můžeme do toho jít spolu a šábnem se o náklady na dopravu, já už jsem tak na 80% rozhodnutej našel jsem už i nabídku o dalších sto liber dolů ..Hm asi na to kašlu, nemám to kam dávat. Až na ten průhled sou ale fakt hezký.
Harwey Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 co tak tieto? Biatec http://www.obchod.biatecwatches.com/products/biatec-corsair-05
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Slovenské krasavice, ty se povedly - cenu chápu (pánové použili zajímavá řešení a kvalitní strojek), ovšem je to trošku přes můj vánoční rozpočet. V každém případě děkuji za zaslání odkazu, firma Biatec mě do dnešního dne zcela míjela.. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Valenta123
Diablo1st Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Pozeral si sa na pilotky od Archimede? Tie sa ti nepáčia? Aké máš priority pre výber pilotiek? Btw. Toto si skús prečítať: http://forums.watchuseek.com/f71/cheap-altenative-homage-zenith-pilot-4213698.html Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Diablo1st
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Díky za odkaz, přelouskám to... já až tak jiné ani moc nehledám - ale rád se samozřejmě dovzdělám, spíše mi šlo o to, jestli značku Dreyfuss někdo nezná osobně a nemohl by mi sdělit svoje dojmy/zkušenosti. Ty hodinky, co jsem od nich našel (DGS00153-52) se mi hodně líbí, ale značka je to neznámá. Líbí se mi právě jejich velikost (max 42mm), cifr i tělo.. až podezřele dobré fotky mě ale trošku nahlodávají, takže asi tak .. Pepa
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) skus sa pozriet aj tu - https://www.facebook.com/AXIOMWATCHES/ - AXIOM, su to Francuzi. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Roman-ZA
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Na Hamiltony jsem taky koukal, ale moc skoropilotek v nabídce nemají. Nejvíc podobný styl jsem našel tyhle, ale to už je zase velikost 45mm: http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/pioneer-auto/h60515533 U klasických khaki fieldů mi vadí na cifru to, že když jsou tři hodiny, tak tam mám pro jistotu i uvedeno 15.. Ale co se týče zpracování, tak hamiltony na tom budou nejspíš líp, to máš pravdu.su aj 42mm
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Diky, ty AXIOMy jsou mazec cibule
Bohdan Kocharowski Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Ty z uvodniho postu vypadaji moc pekne, ale ten brand absolutne neznam teda. A ten Biatec...jako pouzdro krasnych 40mm, ale lug to lug 48mm, to je fakt mazec
KatkaB Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 zle nevyzeraju a ten stroj nie je az taky marny. pozri, kupujes ich u vas, takze zaruku mat budu. ja by som sa toho nebal. Kde "u vás"? Mě připadá, že ten shop je v Anglii (a hodinky se případně vracejí tam). Ale to by nemuselo vadit, místní nakupují Ch.Ward taky z Anglie.
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Jo je to z Anglie, v ČR se sehnat nedaji.. stejne do nich asi pujdu a necham se prekvapit
Bohdan Kocharowski Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 tak to jsem pak moc zvedav na realne fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se