saida Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Jsou pěkné a zajímavé. Za 15k rozhodně slušný. A je pěkné ta přidaná hodnota krabičky.
martar Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Tenhle typ krabky by měl povinně dělat každej výrobce, kterej hodinky dává do zbytečně velkýho balení nebo aspoň pro troje hodinky a foch pro řemeny a další příslušenství.
323GT Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Díky za názory a postřehy. Hodinky jsou to na pohled moc hezké a nebojím se říci, že působí jako kousek z o dost vyšší cenové hladiny (ano, některé detaily by je ještě více zvedly). Komukoliv jsem ukázal trojici ještě s Hanhart Pioneer MkI a Doxa 5000T, jednohlasně vyhrály právě tyto. A tady je možná ten můj problém. Znovu jsem si ověřil, že tohle od hodinek primárně neočekávám. Potřebuji k tomu také nějakou historii a takový ten příběh okolo. Navíc teď mi nedají spát ty Laco v prodejním vláknu... Z toho všeho vyplývá, že hodinky u mě nezůstanou.Mám možnost je vrátit nebo prodat. Pokud by tedy byl zájem, jsou k dispozici za 13.900,- sakumprásk i s případnou poštou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se