Ondrej71 Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Tak to už jsi o kus dál:-) a víš jak na to? Také je moc chci:-) a dotaz je to psano 700 lidi nebo 7000? to asi těch 700, nee?Jak na to jsem napsal výše - najdeš si číslo na Fine Watch Room v Harrods, zavoláš a zapíšeš se na waiting list Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Ok, díky, zejtra do toho pujdu taky a řekli ti, že tě budou kontaktovat? Musíš tam pak osobně asi že? Nepošlou to. Dik moc za odpověď. Lukas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Ok, díky, zejtra do toho pujdu taky a řekli ti, že tě budou kontaktovat? Musíš tam pak osobně asi že? Nepošlou to. Dik moc za odpověď. Lukasjj, až budeš na řadě tak ti zavolají a musíš si přijít Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Děkuju moc za info, jsem zvědavej kdy budou k mání:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Tak sem se take zapsal na Wl, dodani leden unor, 600 lidi uz tam maji;-) ale neva, rad si pockam;-) 100 prvnich kousku bude pry do vanoc, zbytek 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakouš Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 Zdravím, je tu někdo kdo je má? Dost o nich uvažuji... zajímalo by mě, jestli jste je kupovali cestou Harrods, či třeba Chrono24, apod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjpjpetr Posted September 3, 2021 Report Share Posted September 3, 2021 Měl jsem je na ruce a ee, no go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts