MartasSmetana Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Zná někdo tento typ hodinek? Mají Prim Diplomat ciferník. Jedná se o složeninu či originál? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasSmetana Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 je to riadny bastl neviem, či to púzdro vôbec patrí primkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasSmetana Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 je to riadny bastl neviem, či to púzdro vôbec patrí primkám...Je dost možný, že nepatří, už několik dní se snažím přijít, jaké by měly mít označení, ale nikde nic .. bude to asi vážně složenina. Odesláno z mého SM-T815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 O něčem takovém málo kdy slyšíš a skoro nikdy nevidíš . Ty se povedly. Uff. Nepěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 To pouzdro z Prim produkce není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 anebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Podle toho víčka asi prim a vykousaných žlábků pro stěžejky a řemínek se domnívám, že si pouzdro někdo vyrobil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Zdravím, mal by som o ne záujem, niesú na predaj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Hodinky byly koupeny na antiku od P..d. Jakmile se mi dostaly do ruky, zůstala mi mezi prsty korunka i s hřídelkou. Následovaly dohady, načež mi bylo vráceno 500 CZK. Jelikož cifr nebyl dle mých představ, rozhodl jsem se poslat hodinky na ozdravnou kúru do Eltonu. Za 4 měsíce byly hotové. Stojánek je handmade. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se