cipo22 Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 To je hodně povedená práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 aligator řemeny na Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 aligator řemeny na Omegy Skvělá práce Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 to je nádhera... aligator řemeny na Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Nevím co dodat :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Po delsi dobe neco zajimaciho. 3 x aligator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 nádherné "potvory" vroubkované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Krása pánové začínám mít pocit,že Longinesky potřebují černého krokouše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 zase něc málo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Remene sú krásne, bez debaty, ale mne sa aj tak najviac páčia tie nástroje, ergonomické rukoväte a ich krivky. Dedíte tie nástroje, alebo kupované? Rukoväte si robíte tiež sami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Já mám něco kupované a něco si vyrábím sám , hlavně ručky na šídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) nádhera... mohu dotaz? z jaké kožky je ten prostřední řemínek s bílým prošitím? edit: hnusná, ale opravdu jedovatá gramatická chyba Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Lu2cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Remene sú krásne, bez debaty, ale mne sa aj tak najviac páčia tie nástroje, ergonomické rukoväte a ich krivky. Dedíte tie nástroje, alebo kupované? Rukoväte si robíte tiež sami?ja jsem par krasnych kousku zdedil po dedeckovi (nektere nastroje jsou dneska uz pres 100 let stare), co slo, to vyrobil a co neslo, to jsem musel koupit zrno: ten opasek, ten je!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Zrno je Pááááán! jen já absolutně neumím fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Lu2Cz: Koňská řiť - cordovan Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Zrno: Diik, ja si to myslel... delas moc hezke veci! jen tak dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 .. jeden aligátorek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Krasavec jako vždy! Už se těším, až na mě přijde řada s tím tmavě hnědým cordovanem ale počítám, že vzhledem k tomu, kolik máš práce, tak to bude ještě chvíli trvat... sponu jsem posílal nějak kolem 10.4. Ale my co jsme zvyklí čekat na hodinky 4 měsíce, tak to vůbec neřešíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se