jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Hezký to máš :-) ja se pořád trápím se stehama a spoužitejma nitěma... navíc řemeny dělám nepřekládaný a to je zase trochu jinej princip a ne a ne docílit toho aby to nějak vypadalo... ak mozem poradit tak pouzivaj voskovane nite. je ich plny ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) Upraveno 4. května 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Štveš mě , víš o tom? Jsou dokonalý :-) jinak nitě používám voskovaný , ale mam asi blbou tloušťku nebo ja nevim... každopádně už mam i barvy na hrany a všechno , ale to šití mi fakt nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) Štveš mě , víš o tom? Jsou dokonalý :-) jinak nitě používám voskovaný , ale mam asi blbou tloušťku nebo ja nevim... každopádně už mam i barvy na hrany a všechno , ale to šití mi fakt nejde. neboj.. před rokem a půl vypadaly moje řemeny jako ty Tvoje... to je jen praxí.. to si člověk prostě "musí odšít".... Upraveno 4. května 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 dva nový.. faáákt pořádný 24/24 mm, 7-5 mm silný řemeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 tak sem si včera večer ušil tohle hovězí pseudo_crocodile hovado.. ať mám dnes do hospody něco na hokej.. tak snad to dobře dopadne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Prostě nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Tak jsem taky zase trochu vyšíval... Na Spinacha to nema no :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 chlapi, čím tu kůži řežete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ja to řežu lamacím nožíkem od olfy :-) a seřezávám specialním čalounickým hoblíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Teda zrno, jsi bourák. Ten s jednou dírou, to je machrovina. Moc se mi líbí to zapínání. A ten černý také vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Našel jsem doma náramek kde bylo zapínání na sedlářský knoflík.. tak jsem ho vykuchal a použil sem, ale pořád to jsou jen testovací kusy :-) je to pro mě takovej večerní relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 chlapi,co ste tu vsetcia vyucení?pekne prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 chlapi,co ste tu vsetcia vyucení? pekne prace ..já tedy v ševcovině ani v ničem podobným vyučenej rozhodně nejsem... pooouze samouk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 pooouze samouk,ha...klobuk dole robis len pre seba a radost alebo aj na objednavku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ja jsem elektrotechnik, v současný době kancelářská krysa, skladnik, řidič, zvukař v jedný osobě. Takže vyučenej nejsem. A Spinach občas něco má na prodej viz sekce prodej. Ja se neodvážím za ty moje paskvily říct ani korunu a všechny mam pro sebe (i když zjišťuju že k nim nemám vhodný hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 (upraveno) zrovna před chvílí jsem jeden "na objednávku" dokončil.. ;o) pro známého... na starý Helvetia - PILOT WATCH swiss 20's, rozměr pouzdra je fascinující.. 41 x 46 mm, pevné stěžejky, manuální nátah... týden jsem se s nima mohl "mazlit".. 8))) moooc krásný hodinky s patinou... Upraveno 16. května 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 2 Spinach : luxuj jako vždy :-) A tady jeden 24/24 vintage kterej se konečně snad trochu povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se