strong Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Super, dakujem. Nevstrebe sa ta farba po hranach prilis do koze? Zostane na hranach struktura koze, alebo je vidiet ze je to farba ako na niektorych remienkoch?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 dnes som sa pohral s jednou vintaznou AMMO brasnou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 a opat som sa trochu zabaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 ta ještěrka se jen tak neokouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 ta ještěrka se jen tak neokouká Opravdu nemá chybu. Taky bych takovou chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Nějakej vitejdž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Invence mistra Šímy, kdo by řekl, že oranžová půjde takhle dohromady s tmavě modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Invence mistra Šímy, kdo by řekl, že oranžová půjde takhle dohromady s tmavě modrou parádní - naopak, oranžová s modrou vždycky šla, pamatuju doby, kdy to byla cool kombinace ve sportu a zase se to pomalu vrací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Invence mistra Šímy, kdo by řekl, že oranžová půjde takhle dohromady s tmavě modrou Máš to pěkný, ladí to, jen bych měl menší připomínku. Dotáhněte to chlapi i se sponou. Tahle vobyčejná mrňavá je o ničem, já bych Ondru nechal vyseknout širší dírky a dal tam něco takovýho. Myslím, že to bude dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 to není problém,ale pak musíš počítat s tím že ta spona bude hodně navyšovat cenu řemínku ,na přání zákazníka se dá udělat cokoliv je li pak ochoten si to zaplatit je už další věc,ale to až takový problém není,opravdový problém nastane když zrovna není k sehnání právě to co si zákazník přeje a další věci,jako udělat si pro to či ono čas,možná jsem pomalý a ne na takové úrovni jako ,,zrno,šíma nebo spinach",ale mně to zabere tak 6 hodin a to jen v případě nějakého jednoduchého řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 to není problém,ale pak musíš počítat s tím že ta spona bude hodně navyšovat cenu řemínku ,na přání zákazníka se dá udělat cokoliv je li pak ochoten si to zaplatit je už další věc,ale to až takový problém není,opravdový problém nastane když zrovna není k sehnání právě to co si zákazník přeje a další věci,jako udělat si pro to či ono čas,možná jsem pomalý a ne na takové úrovni jako ,,zrno,šíma nebo spinach",ale mně to zabere tak 6 hodin a to jen v případě nějakého jednoduchého řemenu ja myslel, ze reaguju na remen invence Ondry Simy muj nazor poradna spona na poradny remen patri, je to investice 10-12 $ na ebay, jsou na zavit, tak ji prehazujes dal a dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 v pořádku to je ten problém s časem,a myslím že šíma s tím taky zápasí jako každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Tak jsem vybastlil jeden pokus o Rally - řemen.Je k dispozici v prodejním vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Máš to pěkný, ladí to, jen bych měl menší připomínku. Dotáhněte to chlapi i se sponou. Tahle vobyčejná mrňavá je o ničem, já bych Ondru nechal vyseknout širší dírky a dal tam něco takovýho. Myslím, že to bude dokonalý. Máš pravdu, spona by chtěla dořešit, už jsem nad tím přemejšlel, do celku příliš nezapadá. Ta z tvýho obrázku vypadá dobře, mrknu se po nějaký takový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Máš pravdu, spona by chtěla dořešit, už jsem nad tím přemejšlel, do celku příliš nezapadá. Ta z tvýho obrázku vypadá dobře, mrknu se po nějaký takový. mrkni se ... kdyžtak je má Kubson na webu sámo Ti ji hned na řemen nandám, a poladím řemen na počkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 mrkni se ... kdyžtak je má Kubson na webu sámo Ti ji hned na řemen nandám, a poladím řemen na počkání. Dík, ozvu se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 parádní - naopak, oranžová s modrou vždycky šla, pamatuju doby, kdy to byla cool kombinace ve sportu a zase se to pomalu vrací... Musim Ti len pritakat,viz dalsia invencia majstra Ondreja.Uz som to niekde dal,ale sem sa to hodi viac.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Trochu vyzdvihnu Otovu praci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 dovolim si pochvalit Zekonovu pracu, remienok je nad moje ocakavania.. ospravedlnujem sa za nekvalitne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se