Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

Návštěvník

Invence mistra Šímy, kdo by řekl, že oranžová půjde takhle dohromady s tmavě modrou :smile_anim:

Máš to pěkný, ladí to, jen bych měl menší připomínku. Dotáhněte to chlapi i se sponou. Tahle vobyčejná mrňavá je o ničem, já bych Ondru nechal vyseknout širší dírky a dal tam něco takovýho. Myslím, že to bude dokonalý.

post-1551-075380100 1333518761.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to není problém,ale pak musíš počítat s tím že ta spona bude hodně navyšovat cenu řemínku ,na přání zákazníka se dá udělat cokoliv je li pak ochoten si to zaplatit je už další věc,ale to až takový problém není,opravdový problém nastane když zrovna není k sehnání právě to co si zákazník přeje a další věci,jako udělat si pro to či ono čas,možná jsem pomalý a ne na takové úrovni jako ,,zrno,šíma nebo spinach",ale mně to zabere tak 6 hodin a to jen v případě nějakého jednoduchého řemenu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

to není problém,ale pak musíš počítat s tím že ta spona bude hodně navyšovat cenu řemínku ,na přání zákazníka se dá udělat cokoliv je li pak ochoten si to zaplatit je už další věc,ale to až takový problém není,opravdový problém nastane když zrovna není k sehnání právě to co si zákazník přeje a další věci,jako udělat si pro to či ono čas,možná jsem pomalý a ne na takové úrovni jako ,,zrno,šíma nebo spinach",ale mně to zabere tak 6 hodin a to jen v případě nějakého jednoduchého řemenu

ja myslel, ze reaguju na remen invence Ondry Simy :)

muj nazor poradna spona na poradny remen patri, je to investice 10-12 $ na ebay, jsou na zavit, tak ji prehazujes dal a dal.

Odkaz ke komentáři

Máš to pěkný, ladí to, jen bych měl menší připomínku. Dotáhněte to chlapi i se sponou. Tahle vobyčejná mrňavá je o ničem, já bych Ondru nechal vyseknout širší dírky a dal tam něco takovýho. Myslím, že to bude dokonalý.

Máš pravdu, spona by chtěla dořešit, už jsem nad tím přemejšlel, do celku příliš nezapadá. Ta z tvýho obrázku vypadá dobře, mrknu se po nějaký takový.
Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, spona by chtěla dořešit, už jsem nad tím přemejšlel, do celku příliš nezapadá. Ta z tvýho obrázku vypadá dobře, mrknu se po nějaký takový.

mrkni se ... kdyžtak je má Kubson na webu :) sámo Ti ji hned na řemen nandám, a poladím řemen na počkání.
Odkaz ke komentáři

parádní - naopak, oranžová s modrou vždycky šla, pamatuju doby, kdy to byla cool kombinace ve sportu a zase se to pomalu vrací...

:smile_anim:

Musim Ti len pritakat,viz dalsia invencia majstra Ondreja.Uz som to niekde dal,ale sem sa to hodi viac....

post-12494-052080300 1333554215.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...