RadimNovak Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Za poslední rok jsem si zvykl nosit rámové boty a myslím, že ty co jsi vytvořil bych kliedně hned okusil taky :-). Až je budeš nabízet, stavím se na seznam čekatelů! Tleskám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Já zkusil peněženku na míru, poprvé a naposled , ale je nafurt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Vyborna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ta peněženka suprová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ta peněžka nemá chybu...super! To je shell cordovan - oxblood? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ta peněžka nemá chybu...super! To je shell cordovan - oxblood?Ne,horween chromexcell, ale sežere to čas, materiál a nervy, netušil jsem že tak jednoduchá věc na pohled, může být tak obtížná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 smekám, nádherná kombinace - strap+šrajtofle, stálo to za ty nervy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Já zkusil peněženku na míru, poprvé a naposled , ale je nafurt. Krásná práce, povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Dobře Ty, Zekone.Šrajtofla fajna, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Kluci dík, potřeboval jsem něco kompaktnějšího. Rozměry cca 120-85mm a když do ní nacpu všechny doklady, kreditky a pár bankovek, tak má necelé 2cm, takže ideál do všech kapes. Upraveno 12. března 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Dobra prace Me to taky ceka, matros uz mam vic jak pul roku doma v regalu na komplet set a jeste jsem do nej neriznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Dobra prace Me to taky ceka, matros uz mam vic jak pul roku doma v regalu na komplet set a jeste jsem do nej neriznul.Tak máš drobnou výhodu, líp vybavenou dílnu(koutek v bytě), ten matroš je příjemně měký ale tlustý. Musel jsem ho říznout a to jsem absolvoval dvakrát, málem mi ruce upadly. Výsledek té dřiny je samozřejmě příjemný, ale podruhé už fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 bezva, az budu potrebovat stipnout kuzi, vim, na koho se obratit, to je masakr, tohle udelat v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 (upraveno) Ty vole Zekone, z tebe ještě nakonec něco bude. Fakt hodně dobré. Až tě přejde to "podruhé už ne" , tak tě zkusím ukecat na nějakou další...... Upraveno 13. března 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Proto ja jezdim stipat na stroji jinak bych si nedovedl predstavit fungovat . Kor u tuzsich trisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Proto ja jezdim stipat na stroji jinak bych si nedovedl predstavit fungovat . Kor u tuzsich trisel Já taky, ale v tomto případě platí, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra , navíc tohle je měké i když to má 4mm, nevím co by s tím ten stroj udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 No každopádně až Tě zekone přejde to "podruhýne" tak já se taky hlásím do fronty jako adept na další podobnou peněženku!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Chromexcel je obyčejna tahavá žvejka jako většina takovejch chromů .. ale dobrá štípačka to zkousne v pohodě. Ale na peněženku je lepší kordovan nebo kvalitní tříslo co se netahá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 let's race Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pekna kozka ta hneda, co to je?let's race Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se