beeman Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 neco konzervativnejsiho v 22/22mm a 4mm, foceno po tme, ale poridil jsem si dnes novy objektiv, tak se s nim snad casem naucim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 dekuju moc za vsechen feedback, je to velni povzbudive dnes jedna "rychlovka", cti mam hotovo uz v devet ;-)20/20mm, 3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 vitydž setík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Po velmi prijemnem volnu me zase svrbeli ruce, vytvoreno z kuze, na ktere je to foceno, opet 24mm / 4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Pěkná prace Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 poslední řemen je mnohem lepší, teda na můj vkus BTW: prd je mi do toho, ale nemyslíš, že 90 USD (teda včetně poštovného) je trochu overkill ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 diky, pomalu se to ucim. overkill je schvalne, resp. jenom tak, jeste neprodavam, shop neni funkcni, daval jsem to tam proto, aby nekoho nehodou nenapadlo si neco objednat, ale uz jsem zakazal platby PP a dal upozorneni na demomod.Prodavat zacnu az kdyz dokazu vyrabet reminky v odpovidajici kvalite zpracovani, tyto moje zaucovaci bud rozdam, necham si, nebo prodadam za cenu odpovidajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 prvni pokus o trivrstvy sendvic 22mm / 4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 dnes jsem se stavil na Florenci, kuze pekna, ale zase foceno pred chvilkou, slunce uz emigrovalo, to mi pripomina, kdybyste se chtel nekdo zbavit nejakych svetel na fotografovani, tak prosim o nabidky, pripadne i stativ, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Co to je za kůže ? Rád bych od tamtud něco objednal a tohle nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 je to hovezi pigmentovana hneda usen (podsivka kozinka), draha ja sv..a ;-), ale objednat na dalku bych asi nedoporucoval, maj tam toho vic a je lepsi si vybrat kvuli kazum. Na fotkach kvuli nesvetlu vypada hodne tmave, ale ve skutecnosti je stredne hneda, odfotim lepe vecer, ted je jeste kupodivu tma a chcije a..., asi nekecali s tou zmenou pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 24mm, pokus se zajimavou kuzi, mekounka, pevna a vodeodolna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 jeste tedy nasazen, skoda, ze tady nejdou editovat prispevky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 a pro zmenu 24mm / 6mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Jsem si říkal, jaký je už hnusný ten řemen, tak jsem ho zrenovoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale i tak to chtělo nový. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 mix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 24mm / 4mm, mit Pamy, necham si ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 V čem spočívá renovace kůže prosím ? vyčistit, namazat a nová barva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Hezky prokouknul Jsem si říkal, jaký je už hnusný ten řemen, tak jsem ho zrenovoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 opet se mi zastesklo po priserach :-) "Dirty pirate", 24mm / 4mm a takova mala rekapitulace poslednich kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se