Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

diky, pomalu se to ucim. overkill je schvalne, resp. jenom tak, jeste neprodavam, shop neni funkcni, daval jsem to tam proto, aby nekoho nehodou nenapadlo si neco objednat, ale uz jsem zakazal platby PP a dal upozorneni na demomod.

Prodavat zacnu az kdyz dokazu vyrabet reminky v odpovidajici kvalite zpracovani, tyto moje zaucovaci bud rozdam, necham si, nebo prodadam za cenu odpovidajici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes jsem se stavil na Florenci, kuze pekna, ale zase foceno pred chvilkou, slunce uz emigrovalo, to mi pripomina, kdybyste se chtel nekdo zbavit nejakych svetel na fotografovani, tak prosim o nabidky, pripadne i stativ, diky

20160711210441-8ef793b3.jpg

20160711210437-e1e92099.jpg

20160711210432-efd380e7.jpg

20160711210425-898648d3.jpg

20160711210452-95fbf7df.jpg

Odkaz ke komentáři

je to hovezi pigmentovana hneda usen (podsivka kozinka), draha ja sv..a ;-), ale objednat na dalku bych asi nedoporucoval, maj tam toho vic a je lepsi si vybrat kvuli kazum. Na fotkach kvuli nesvetlu vypada hodne tmave, ale ve skutecnosti je stredne hneda, odfotim lepe vecer, ted je jeste kupodivu tma a chcije a..., asi nekecali s tou zmenou pocasi.

Odkaz ke komentáři

Jsem si říkal, jaký je už hnusný ten řemen, tak jsem ho zrenovoval.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale i tak to chtělo nový.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...