Přejít na obsah

Bulova vs. Thomas Tompion

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

po půlročním pročítání a sledování tohoto fora jsem se konečně zaregistroval a rád bych si sem přišel pro radu od Vás zkušenějších. Můj limit pro nové hodinky bude asi pro většinu z Vás malý, ale více si momentálně nemohu dovolit. tedy cena max.7000 Kč, rád bych automaty. Jsem fanoušek něčeho čemu by se snad dalo říci první republika tedy zamlouvá se mi něco takového:

http://www.watchshop.com/mens-bulova-automatic-watch-96a172-p99983540.html

Dále jsem narazil na značku Thomas Tompion. Znalejší jistě budou vědět zda se jedná o převlečenou čínu či nikoliv. Já jsem bohužel téměř nic použitelného nenašel.

Díky všem za rady případné nasměrování

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Jindřichu, vítej zde na fóru. Thomas Tompion (tedy ty současné) jsou čínská sr-čka nejhoršího ražení. Odkaz, který jsi dal na Bulovu mi nejede, takže k ní se Ti nemohu vyjádřit. Hledej, pátrej, a propadej kouzlu Chronomagu :-)

Odkaz ke komentáři

Thomas Tompion - jedna ze značek, u kterých musíš rozlišovat původní tvorbu a tu současnou.

Ta vintážní je hezká ukázka krásné hodinařiny a ta současná po reinkarnaci je prostě čistá Čína...

Edit: Bert byl rychlejší ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Díky pánové, ještě že tady toto funguje. ono to kouzlo Chronomagu funguje akorát že "stojí" neskutečně mnoho času a člověk pak zjistí že čím více toho víš, tak zjištuješ jak málo toho víš :-). S tím odkazem budu muset podívat proč vám to nejede abych zbytečně "neplevelil" téma:

druhý pokus a pokud to nepůjde pozvu si někoho počítačově znalejšího

https://intl.bulova.com/products/96a120

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, že jsem byl rychlejší Jaroonku. Já měl totiž čas na psaní, zatímco Ty jsi byl v posilovně, aby Tě Papi nepřepral :-)

Bertíku, já tak nějak doufám, že mi pomůžeš, až půjde do tuhého a až na mě Papi pošle nějaké ty své semetriky, aby mě zahrabaly pod černou zem ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...