Kristian.nov Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Dneska dorazil... V pondělí ho mažu nechat zarámovat, v pracovně se bude vyjímat! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) Jinak jsem na netu našel dva kousky hodící se alespoň na plochu PC Edit: Koukám, že je to zmenšilo... tak nic:-/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2018 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Povinná četba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Astronautofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 #speedytuesday LCD 1977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 A sakra, tak tohle je velká krása. Jaký je to prosím cca rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Jop, to su ony:)Suprove su a skvely rok 77:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Jop, to su ony:)Suprove su a skvely rok 77:)Vytáhl jsem je jen na focení, koupil jsem je v NOS stavu. Na dýnku i s fólií a cenovkou 525,- Swiss frank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 #speedytuesday LCD 1977 IMG_5352.jpgNo, o rok starší než já ;-) a taky vypadají líp ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Jedna raritka na prodej ... Svatý grál 376.0822 na prodej i s doklady https://www.ebay.co.uk/itm/Omega-Speedmaster-Holy-Grail-376-0822/253448595635?hash=item3b02b6a8b3:g:-SgAAOSwu29akWnP http://forums.watchnet.com/index.php?t=tree&goto=356694&rid=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ten druhej inzerat je z roku 2009... unika me nejaka souvislost? Porovnavas kam to vyleze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ten druhej inzerat je z roku 2009... unika me nejaka souvislost? Porovnavas kam to vyleze?Přesně ... tipuju dvojnásobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Deke Slayton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 je to sice OT, ale troska z NASA tam je https://shop.lego.com/en-DE/LEGO-NASA-Apollo-Saturn-V-21309 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 je to sice OT, ale troska z NASA tam je https://shop.lego.com/en-DE/LEGO-NASA-Apollo-Saturn-V-21309Máme doma A něco k tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) je to sice OT, ale troska z NASA tam je https://shop.lego.com/en-DE/LEGO-NASA-Apollo-Saturn-V-21309Náhodou, já bych to za OT nepovažoval. Vždyť předlohou stavebnice je stroj, který umožnil legendární pojmenování zde probíraných hodinek! Bez téhle raketky by žádné Omega Speedmaster Moonwatch nebyly, že? Tak že to, myslím, do tohoto vlákna docela zapadá.Já jsem tuhle krásku postavil minulý týden a jestli to vyjde, bude to za pár týdnů perfektní dekorace k novým Moonům.Jinak, ačkoli se to nezdá, tak ta potvora měří 101cm na výšku a skládá se z 1969 kostiček. Pro zdejší členy asi nemusím symboliku onoho čísla vysvětlovat, že? Upraveno 2. března 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Kompletní info o Speedmaster Holy Grail http://www.moonwatchonly.com/omega-speedmaster-moonwatch/moonwatch-only-reviews/omega-speedmaster-holy-grail/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Gemini III ... John Young a Virgil GrissomSpeedmaster 105.003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 JB CHampion byl asi tehdy oblíben..Ta čtvrtá je dobrá.. :-)Jinak někoho by mohlo zaujmout: Soubor 12 fotografií v obálce -The historic flight of Apollo 11 + 12 Vzal bych to, ale šetřim na můůny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Kua nejde mi tam přihlásit.... Chlapi nechte mi ty fotky please. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se