rorda Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 No, souhlasim s většinou, ale pravidla by určitě neměl určovat moderátor, ale demokratická většina, ostatně to se tak ve většině případů tady děje, hlasovánim ...
Návštěvník YPO Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 No, souhlasim s většinou, ale pravidla by určitě neměl určovat moderátor, ale demokratická většina, ostatně to se tak ve většině případů tady děje, hlasovánim ... trochu si to popletl - pravidla neurčuje moderátor, ale administrátor tzn. majitel fóra
rorda Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 trochu si to popletl - pravidla neurčuje moderátor, ale administrátor tzn. majitel fóra... ?!? ... Myslíš, že to nevim?!? Reagoval jsem na příspěvek od Drobka, kterej to tak psal ... Ten popleta tu bude asi někdo jinej ...
babaq Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 myslím,že si to bereš moc osobně ...... pokud vím tak zrovna Ty se chováš velice korektně a slušně ke všem členům a dodržuješ pravidla fóra tak se nemusíš ničeho obávat Ale já to neříkám, že bych se bál o sebe... snažím se vytvářet protiváhu všem těm, kteří - jsa uvnitř - o překot ženou se k bráně a s křikem "Spusťte mříže!" pokřikují na nešťastníky venku Musím říct, že jak tak o tom přemýšlím, tak model čekací doba se mi zamlouvá o dost více, než pravidlo 50 - pravidlo 50 lze obejít a vede k plevelení. Počkat si měsíc neškodí nikomu, nevznikají hloupé příspěvky a ještě hloupější diskuse o nich (obávám se, že to platí i na některé mé příspěvky...) a informací na fóru je tolik, že by se ten měsíc dal strávit čtením od rána do večera.
babaq Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 zaregistroval jsem se na zahraničním fóru,jeden kolega chtěl víc fotek mých orisek(poslal jsem 4foto),a druhý den mi přišel email od moderátora stím ,že neví co sleduju s tou falešnou angličtinou,nemám honit příspěvky,že mi nevěří a neví s jakým cílem to dělám,ale že ví že jsem počítačový agent,který mu chce zničit fórum a že mi blokuje ip adresu mého počítače.Od té doby jsem se tam z domova nedostal ani jako registrovaný ani jako host.Pouze od kamarádů se přihlásím a koukám.Do dneška žádná omluva ani vysvětlení proč mě vyhodil.Na fóru jsem byl 3dny.Tak si myslím ,že proti jiným jsme měkký. Zajímavá logika. Máme tedy být stejní trotlové, jako na tom zahraničním fóru?
vor Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 zaregistroval jsem se na zahraničním fóru,jeden kolega chtěl víc fotek mých orisek(poslal jsem 4foto),a druhý den mi přišel email od moderátora stím ,že neví co sleduju s tou falešnou angličtinou,nemám honit příspěvky,že mi nevěří a neví s jakým cílem to dělám,ale že ví že jsem počítačový agent,který mu chce zničit fórum a že mi blokuje ip adresu mého počítače.Od té doby jsem se tam z domova nedostal ani jako registrovaný ani jako host.Pouze od kamarádů se přihlásím a koukám.Do dneška žádná omluva ani vysvětlení proč mě vyhodil.Na fóru jsem byl 3dny.Tak si myslím ,že proti jiným jsme měkký.Musím se zastat Ypa a Snowa já sbíral 50příspěvků skoro rok a posledních asi deset-patnáct v jednom dnu a každý byl s nějakou foto,ale hned jsem byl napaden jedním členem fóra,že sbírám příspěvky-OCENUJI ITELIGENCI YPA a SNOWA,kteří aniž bych vědel příspěvek vymazali aniž bych si já musel stěžovat,že to není kvůli prodeji.Navíc dodnes jsem v sekci prodám nic nenabídl.Takže když něco chci a nechci naletět tak napíši starším členům fóra jaké mají s tímto členem zkušenosti a jeto.Navíc když se někdo snaží nasbírat příspěvky stylem -supr,jasně,máš pravdu atd,tak to o něm něco možná vypovídá(neurazte se všichni píši možná).Myslím že čekací doba .....+50přípěvků je supr kombinace ,taky mi to trvalo a uvidí se zda vydrží či ne.Ale je to na moderatórech ,aby určili pravidla hry,takže watchmenům zdar Drobek Na jakým fóru? Ať vím, kde si mám dát pozor s angličtinou
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Musím říct, že jak tak o tom přemýšlím, tak model čekací doba se mi zamlouvá o dost více, než pravidlo 50 - pravidlo 50 lze obejít a vede k plevelení. Počkat si měsíc neškodí nikomu, nevznikají hloupé příspěvky a ještě hloupější diskuse o nich (obávám se, že to platí i na některé mé příspěvky...) a informací na fóru je tolik, že by se ten měsíc dal strávit čtením od rána do večera. domnívám se,že čekací doba nic neřeší - není problém se zaregistrovat x nenapsat ani řádek a po měsíci se pustit do obchodů - muselo by to být v kombinaci s 50ti příspěvky nebo jiným opatřením já bych tohle už neřešil jsem tu já,Jeremy,Vy a tlačítko Report
drobek Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Na jakým fóru? Ať vím, kde si mám dát pozor s angličtinou to forum je timetechtalk.com
YasheQ Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 to forum je timetechtalk.com No nevim nevim, moje english taky neni echt gutah, ale nikdo mne tam nikdy nic nerek. Jestli se muzu zeptat jaky moderator te zabanoval ? 3T je celkem pohodove a defacto takova drobet vetsi ""uzavrena"" spolecnost jako tady na Chronomagu.
babaq Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 domnívám se,že čekací doba nic neřeší - není problém se zaregistrovat x nenapsat ani řádek a po měsíci se pustit do obchodů - muselo by to být v kombinaci s 50ti příspěvky nebo jiným opatřením já bych tohle už neřešil jsem tu já,Jeremy,Vy a tlačítko Report Řekl bych, že člověka, který bude jenom chtít prodávat, nebude čekání bavit. To radši prodá jinde...
vor Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 YPO žádám tě o ban na nick "Quido" , slušně jsem ho SZ požádal aby si nick změnil že jsem tady byl jaksi dříve. Odepsal mi že jsem vlastně blbec co neumí gramatiku děkuji V neděli vyšlo v nějakým časopise DVD MZ - Mimikry.
rorda Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Řekl bych, že člověka, který bude jenom chtít prodávat, nebude čekání bavit. To radši prodá jinde...No a o to tady přece jde, ne?!? Chceme tu lidi, který hodinky zajímaj a to nejen z obchodního hlediska ...
Kalifx Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Za sebe můžu říct, že nejsem ani pro 50, ani pro žádnou čekací dobu ani pro žádnou jinou karanténu.... U padesátky je to pak stejně jenom o plíživé hře vzdychačů a achicháčů vs. bdělí ztrážci zákona. Takže fórum je přece jen zapleveleno a výsledkem je spousta idiotských nebo naopak tatíčkovsky mentorujících příspěvků. Preferuju jednoduchý model: prodáváš podezřelé zboží? nereaguješ na slušně formulované výtky moderátorů? vyvoláváš bezdůvodně hádky, nesmyslné rozepře nebo napadáš ostatní členy fóra obzvláště vulgárním způsobem? Máš na týden ban! Objeví se recidiva? Máš na měsíc ban! Nevzal jsi si to k srdci? Máš permanentní ban! Hotovo. Osobně si myslím, že dodržovat styl a úroveň fóra je věcí moderátorů. Je to snad jejich úkol, ne? Tak k čemu padesátky a čekací lhůty? Ostatně psal to YPO: "...já bych tohle už neřešil jsem tu já,Jeremy,Vy a tlačítko Report...". To snad stačí. Nebo se pletu?
KGrob Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Souhlas s Kalifxem. Těch 50 příspěvků beru jako nárazník pro možné vstupní excesy. Vlastní chování na fóru je už pod dohledem nejenom moderátorů.
babaq Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 No a o to tady přece jde, ne?!? Chceme tu lidi, který hodinky zajímaj a to nejen z obchodního hlediska ... rordo, přečti si celou historii... nejsme ve při!
yed69 Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 YPO to tu vystihl docela presne http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=152879 ... Po tomhle konkretnim pripadu se stavim za obmenu omezeni v bazaru z prispevkoveho limitu na limit casovy!
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Ahoj vsem, zjistuji ze jsem prave jeden z tech kterym tu spilate... Chci ale take uvest svuj nazor. O hodinky jsem se (byt spise okrajove s porovnani s ostatnimy konicky) zacal zajimat jiz po revoluci. Spis ze stranky esteticke, ale to myslim nevadi. Doma mam 7 kousku z niz ani jeden si tu netroufnu presentovat. Snad az na kapesni Omegy po dedovi. Teprve pred letosnimy vanoci jsem uvidel skeletovy model od Festiny, ktery svete div se, stal 5000czk. Samozrejme ze pri spatreni tohoto kousku jsem se neudrzel a diky nizke cene jsem je hned koupil. A zacalo to. Prestal jsem brat hodinky jen jako krasnou vec, ale zacal se zajimat jak je to vlastne s temi vsemi komplikacemy. A vcelku me to pohltilo. Napred jsem projizdel internetove obchody a slintal nad obrazky, pak zacal shanet Watchmagaziny, az jsem narazil na tento server. Abych se tedy konecne vymackl... Asi dva mesice jsem jen prohlizel z PC v praci na pobockach a hledal odpovedi na to co mi nebylo jasne, mezitim jsem se jen tak zaregistroval, heslo i jmeno zapomel, pak jsem zjistil ze v sekci bazar neuvidim fotky, tak jsem se zaregistroval znova, a dnes kdyz jsem tam konecne videl hodinky ktere bych mozna i koupil. A zjistil jsem ze mam smolika. A precetl si, ze musim mit 50 prispevku. At si kazdy sahne do svedomi a predstavi si je je zacatecnik, uvidi hodinky ktere by chtel a jedina prekazka jak napsat prodavajcimu je jakysi pocet 50 prispevku. Asi kazdy kdo by opravdu po tech hodinkach zatouzil by udelal to same co ja. Tj. zacal s prispevky presne toho typu ktere jsem nepatri. Ach, krasa, chci je, mas pravdu atd. Priznam se ze jsem jich od rana udelal 30. Nez jsem uplne nahodou narazil na tuto diskuzi a zastydel se... Uz to delat nebudu, slibuji... Ale nesouhlasim se starymi mazaky, kteri tu operuji s 250 prispevky, pulrocni dobou apod. Co se tyka prodeje hodinek, urcite to ma smysl, alespon tu clovek ma vic jistoty ze jedna s milovnikem hodinek a ti podle meho repliku nebo prazdou krabici asi neposlou. Ale co se tyce koupe, kdo jiny nez zacatecnici jako ja maji nejvice chuti nakupovat? Tak proc jim branit? Vzdyt moderator se spameru a hulvatu snadno zbavi i bez omezeni
Andreas.ks Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Pokud vím, tak i bez 50ti příspěvků je možné posílat PM...
montz Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 to (nejen) Andreas.ks: Myslim, ze konstatovani o moznosti poslat PM presne vystihuje zbytecnost 50 prispevku. Jaky je rozdil v tom, ze koupim v bazaru neco pres PM nebo pres verejny prispevek? A pokud chci neco prodat a udelam to pres >50 prisp. clena, jaky to ma prinos? Ja osobne jsem registrovany od roku 2005 a za tu dobu jsem napsal 10 prispevku, necitim potrebu (krome teto zpravy) reagovat na vsechno co vidim. Dekuji za pozornost. montz
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.