Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu v případě výběru hodinek, které budu používat na "každodenní" nošení. Hledám něco se sprtovnějším vzhledem. Z vyšších kategorii se mi líbí styl například Breitling Colt chronograph/Superocean Chronograph, Tag Heuer 01, ale v této cenové relaci zatím nehledám. Uvítal bych, kdyby hodinky měly titanový tah, ale bral bych pokud by se mi líbili i kůži/gumu. Jde mi především o to, aby hodinky nebyly příliš těžké. Nedávno jsem si pořídíl Seika Samurai s ocelí a ty se už na ruce celkem pronesou. Co se týče strojku, tak mi je v celku jedno jestli Quartz nebo automat, ale v natahovači už mám obě místa obsazená, takže by to možná chtělo pro změnu opět Quartz. + Rád bych tyto hodinky zakoupil v ČR. Budu rád za jakékoliv rady. 

Co od hodinek požaduji :
  • sportovnější vzhled
  • přesnost
  • kvalita
  • velikost max 43mm
Odesláno (upraveno)

Ak chceš quartz v titane skús sa popozerať v produkcii Citizen. Možno sa ti nejaké zapáčia. Len tak letmo napr. AT8154-82E

Pri automatoch v titáne by som asi odporučil Steinhart Titanium 500, ale tieto nie sú chrona. Chrono v automate v tejto cene je troška problém zohnať, nie to ešte v titáne. 

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno

Formule se mi úplně nelíbí a v produkci Citizen jsem taky nic nenašel. Osobně jsem narazil na pár zajímavých kousků u značky Traser a Luminox, ale tam ta kvalita bude asi horší. 

Odesláno

Zkus zabrousit do Tissotu, nevim, zda maj neco v titanu, ale chrono v baterce maji a jsou slusne zpracovany, v rychlosti ma napada rada V8)

Odesláno

Hodinky Glycine Combat Sub mam cca 3 týdny takže těžko soudit. Přesnost nesleduji ale bude OK, ještě jsem nemel potřebu je seřizovat, velmi lehké, vysoké jen necelý 1.1 centimetr, měly by být odolnější.

Odesláno

Ty už jedny vlastním.

Keď už vlastníš chrono Certina DS2 načo chceš ešte jedny podobné?

Keď chceš titán a automat, tak naj pomer cena/výkon majú Steinhart Titanium 500.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si byl denska zkusit pár hodinek a zakončil jsem to v hodinářsví Bechyně, kde mně padly do oka Longiny conquest V.H.P. v bílé a musím říct, že se z nich staly hlavní favoriti (přestože jsem tento styl hodinek nehledal). 
Teda abych to upřesnil, tak nejvíc mě tam zaujaly Tudory Black Bay Heritage, ale to už je opět jiná liga...

Upraveno uživatelem Msater1
Odesláno

Tak jsem si byl denska zkusit pár hodinek a zakončil jsem to v hodinářsví Bechyně, kde mně padly do oka Longiny conquest V.H.P. v bílé a musím říct, že se z nich staly hlavní favoriti (přestože jsem tento styl hodinek nehledal).

Teda abych to upřesnil, tak nejvíc mě tam zaujaly Tudory Black Bay Heritage, ale to už je opět jiná liga...

Dobrej výběr.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...