orlando1 Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Ale pavouky by z toho šly udělat :-)
Yeager Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Mno tak to je otázka jestli měnit to co bylo nošeno dědou, nebo to uložit do krabice.Vlastně ani nevím co je uvnitř.Osobně pokud by strojek byl z originálních dílů, by se mě renovace hodinek do správného pouzdra líbila a hodinky bych příležitostně nosil.. Ten už jen sehnat pouzdro :-)
Honza.manta Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Jsem línej to hledat, ale podle mého šupinatý ciferník do tohohle pouzdra patří taky. takže to sice nejsou pavouky, ale hodinky jsou původní. Nechal bych je tak.
Honza.manta Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Mno tak to je otázka jestli měnit to co bylo nošeno dědou, nebo to uložit do krabice.Vlastně ani nevím co je uvnitř.Osobně pokud by strojek byl z originálních dílů, by se mě renovace hodinek do správného pouzdra líbila a hodinky bych příležitostně nosil.. Ten už jen sehnat pouzdro :-) Tak jsem to dohledal ve svém archivu. Barva datového věnce nehraje roli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Yeager Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Dekuji za vaše odpovědi.Perfektni čtení k ranní kávě!
Yeager Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Jeste pro zajímavost foto.Kozeny reminek je sice nejspíš to prave pro tyto hodinky, ale kdyz uz jsem měl doma tento, chtěl jsem vidět, jak to bude vypadat.Pozdeji nejspíš seženu neco blíže originálu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2019 uživatelem Yeager
feltharg Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 ja obecne neuznavam na vintage hodinky mesh, ale tohle je paradni kombinace - struktura milanese a toho ciferniku hezky hraje dohromady Jeste pro zajímavost foto.Kozeny reminek je sice nejspíš to prave pro tyto hodinky, ale kdyz uz jsemměl doma tento, chtěl jsem vidět, jak to bude vypadat.Pozdeji nejspíš seženu neco blíže originálu.
Bobby K Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Ahoj všem, s dovolením se připojím se dvěma pavučinama a nedalo mi to blejsknout i ostatní..S pozdravem, B. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fredy99 Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Taky jeden spajdr po generalce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Yeager Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Jeste pro zajímavost foto.Kozeny reminek je sice nejspíš to prave pro tyto hodinky, ale kdyz uz jsem měl doma tento, chtěl jsem vidět, jak to bude vypadat.Pozdeji nejspíš seženu neco blíže originálu.Tak jsem hodinky viz foto odeslal pro renovaci do ELTONu ale bohuzel s odpovědi, ze daný typ uz nejsou schopni vzhledem k nedostatku zásob opravit.Pani byla moc vstřícná a ochotna.Nevíte, kdo by me mohl s renovaci hodinek pomoci?Nove sklicko, čištění ručiček s cifernikem, pouzdra, generalka srojku.
Mipa Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Taky mám podobný "Pavouky šupináče" a hodně se mi na nich líbí ta korunka s "kloboučkem", to je pak jako ta "hlavička" Pavouka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se