Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mno tak to je otázka jestli měnit to co bylo nošeno dědou, nebo to uložit do krabice.Vlastně ani nevím co je uvnitř.Osobně pokud by strojek byl z originálních dílů, by se mě renovace hodinek do správného pouzdra líbila a hodinky bych příležitostně nosil.. Ten už jen sehnat pouzdro :-)

Odesláno

Mno tak to je otázka jestli měnit to co bylo nošeno dědou, nebo to uložit do krabice.Vlastně ani nevím co je uvnitř.Osobně pokud by strojek byl z originálních dílů, by se mě renovace hodinek do správného pouzdra líbila a hodinky bych příležitostně nosil.. Ten už jen sehnat pouzdro :-)

Tak jsem to dohledal ve svém archivu. Barva datového věnce nehraje roli.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Jeste pro zajímavost foto.Kozeny reminek je sice nejspíš to prave pro tyto hodinky, ale kdyz uz jsem

měl doma tento, chtěl jsem vidět, jak to bude vypadat.Pozdeji nejspíš seženu neco blíže originálu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Yeager
Odesláno

ja obecne neuznavam na vintage hodinky mesh, ale tohle je paradni kombinace - struktura milanese a toho ciferniku hezky hraje dohromady

Jeste pro zajímavost foto.Kozeny reminek je sice nejspíš to prave pro tyto hodinky, ale kdyz uz jsem
měl doma tento, chtěl jsem vidět, jak to bude vypadat.Pozdeji nejspíš seženu neco blíže originálu.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj všem, s dovolením se připojím se dvěma pavučinama a nedalo mi to blejsknout i ostatní..

S pozdravem, B.

Odesláno

Tak jsem hodinky viz foto odeslal pro renovaci do ELTONu ale bohuzel s odpovědi, ze daný typ uz nejsou schopni vzhledem k nedostatku zásob opravit.Pani byla moc vstřícná a ochotna.

Nevíte, kdo by me mohl s renovaci hodinek pomoci?Nove sklicko, čištění ručiček s cifernikem, pouzdra, generalka srojku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...