Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
no, původ je zřejmý hned z první žambochovy povídky - až na dno - ale jestli jsi určil přesné jméno, tak to klobouk dolů :notworthy:

budu rád, pokud se podělíš jak o jméno, tak metodu :thumbsup_anim:

Mám jméno...přesné.... ;) Je ale nutno pořádně číst a znát takřka všechny texty o Koniášovi.....vždy je tam malý střípek.....a tady padnul ten poslední do skládačky.Pošlu Ti ho SZ.....

Odesláno
Mám jméno...přesné.... ;) Je ale nutno pořádně číst a znát takřka všechny texty o Koniášovi.....vždy je tam malý střípek.....a tady padnul ten poslední do skládačky.Pošlu Ti ho SZ.....

Díky, za SZ :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapy tak koukam ze se to tu priznivci Sci-fi (fantasy) jen hemzi, ja jsem take postizeny a prave resim co budu cist dale treba mi poradite. Moje naposled prectene knihy jsou :

Burroghs - Vladce Marsu, Simmons - Hyperion. Ted ctu od Simmonse Mrchozrouty a moc mne to teda nebere co se mi libilo hodne to se od Semerada GSMB nebo od Anthonyho NADACE nefo knizky od Feista atd.

Ctu ale pouze elektronicke knihy ve formatu Palm.doc a nebo co se da do toho prelozit zamkle PDF fakt nemusim. jo a zatim jen v Cestine :(

Odesláno
Chlapy tak koukam ze se to tu priznivci Sci-fi (fantasy) jen hemzi, ja jsem take postizeny a prave resim co budu cist dale treba mi poradite. Moje naposled prectene knihy jsou :

Burroghs - Vladce Marsu, Simmons - Hyperion. Ted ctu od Simmonse Mrchozrouty a moc mne to teda nebere co se mi libilo hodne to se od Semerada GSMB nebo od Anthonyho NADACE nefo knizky od Feista atd.

Ctu ale pouze elektronicke knihy ve formatu Palm.doc a nebo co se da do toho prelozit zamkle PDF fakt nemusim. jo a zatim jen v Cestine :(

taky kapesní čtenář :-) a ještě k tomu třebíčák. Až budem mít ve scifiklubu nějaký zajímavý program tak dám vědět. V jednání je Ivan Mackerle, cestovatel a záhadolog.

• po 4 týdnech...
Odesláno
Chtěl bych se zeptat místních odborníků na jednu věc, před cca 15 lety, kdy ještě existoval porevoluční TV kanál OK3, jsem v noci viděl úplně perfektní scifi, jmenovalo se to nějak jako ,,Válka robotů,, a příběh se odehrával na jakési planetě, kde proti sobě bojovali nějací zloději čipů a to tak že měli roboty něco jako Transformers.

Hrozně se mi to líbilo a od té doby se marně snažím na tento film narazit. Třeba někdo z vás ví o čem je řeč...

Vím přesně o čem mluvíš,konečně se mi jej po letech podařilo najít koukni na http://www.youtube.com/watch?v=fcFEhiV4mgs

nazev filmu je Gunhed

Odesláno
Vím přesně o čem mluvíš,konečně se mi jej po letech podařilo najít koukni na http://www.youtube.com/watch?v=fcFEhiV4mgs

nazev filmu je Gunhed

Psal jsem ti SZ, každopádně hluboce smekám, prohledal jsem celej internet a na nic nenarazil, dokonce i mezinárodní registr filmů... Je to přesně to co vysílali tehdy na OK3 v noci, bratru před 17 lety!!! Úplně jsi mi to připomenul, skoro slzím a jsem plný emocí :thumbsup_anim: Tento film je božský a musím ho někde získat.

Ještě jednou díky!

Odesláno

tak jak jsem se již zmínil tak v Třebíči připravujeme besedu s cestovatelem a záhadologem Ivanem Mackerlem. Beseda se koná v pátek 12 prosince, tedy tento pátek v 18 hodin v Muzeu Vysočiny na zámku v Třebíči. Téma besedy je Indie a Cejlon "Za lidožravými tygry a zpívajícími rybami". Takže všichni třebíčáci a okolí jste zváni. Vstupné dobrovolné. Ve spolupráci s Muzeem Vysočiny pořádá Scifi klub Třesk Třebíč.

A taky jsem byl na Fénixconu a opět to bylo super. Tradičně výborný program a kupa srandy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...