masserr Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Dřív jsem hrozně žral sci-fi od Jana Matzela (pseudonym J.M. TroskA). Znáte někdo?? Psal to někdy před sto lety, ale je to mazec i dneska
N4M Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) supr, toto mám rád, apokalyptická budoucnost s válčícími stranami. Dík za post! Blastwave není ani tak moc sci-fi, jen se to odehrává "někde a někdy v budoucnosti" toť vše - ale je to strašná prdel - to nejde říct jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem N4M
PepaSFI Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 zas tady máme začátek prosince a v Brně se tradičně koná setkání scifistů Fénixcon. Nepojedete tam někdo? Žebysme třeba společně podojili kozu :-)
Suleky Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 (upraveno) prave ctu na iphone JFK - neni to spatny fakt se bavim červenak -černokneznik i bohatyr feist - trhlinove valky rohan scott michael - trilogie o kovari gert prokop to opravdu stoji za precteni... Upraveno 1. prosince 2009 uživatelem Suleky
Gilius Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Červeňák je taková "nová hvězda".....přečti si i další....Bivoje,Zlaté rouno atd. Feist je klasika....se sestupnou tendencí...první čtyři jsou nej.
Suleky Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 No tak mám zase dotaz.....Den trifidů v elektronické podobě někdo náhodou nemá?? mam ai druhy dil Noc_trifidu-Clark_Simon je dobrej
Suleky Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Červeňák je taková "nová hvězda".....přečti si i další....Bivoje,Zlaté rouno atd. Feist je klasika....se sestupnou tendencí...první čtyři jsou nej. bivoje uz jsem dal - taky super - pravda jeste tam mam Cerne_srdce a Doupe_rvouci_smrti ale zatim se na ne nedostalo...
Traveller Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Kua, jak mi toto vlákno mohlo uniknout? Mám přečtenou sci-fi literaturu doma, v místní i městské knihovně, u známých. Některé tituly i víckrát (neb si všechny nepamatuji a čtenářský denník nevedu). Autory spíše klasické, starší, prověřené. Ikdyž i mladší (i čeští) autoři někdy překvapí. Před 89 jsem skoro vše kupoval, teď už jsou toho taková kvanta, že se to nedá (a někdy ani číst)...
Suleky Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 ja uz nekupuju nic vsechno jen v .pdb + iphone je docela dobra ctecka ebooks
Helex Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Hlásím se k magorům, i když poslední dobou neni moc času. Jinak sci fi čtu skoro výhradně. Mám rád spíš klasické autory, P.K.****, Asimov, Clarke, F.Herbert, Heinlein...ale v reálu přelouskám skoro všechno co se mi dostane do ruky i do mobilu Fantasy spíš na gymplu, dneska vyjímečně. Jinak doporučuju Jitro kouzelníků - úvod do fantastického realismu (Bergier, Powel?), sice to neni scifi, ale je to super scifi
Levit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Za mě Zeměplocha, Warhammer...prsotě takový nenáročný čtení.Docela mě bavilo číst Kopřivův Asfalt nebo Zabíjení.Ale taky jsem četl Heinleina, Trosku, Stockera, Lowecrafta, Gaimana.. A kdyby ste mi mohli poradit nějaký to čtení na odreagování, něco temnýho a drsnýho, je jedno jestli sci fi nebo fantasy
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tak si to tu projeď od začátku......knížek je tu dost a dost Neříkej,že jsi četl vše,o čem se tu mluvilo .......?! Mrkni třeba na Roberta Fabiana a jeho Mariňáky,Planetu dvou sluncí.......Carpe Diem I a II,Hvězdu 01 a 02.......moc pěkný čtení. Planeta dvou sluncí je "něcojako" Černočerná tma......osobně mám nejraději Mariňáky,pak Planetu a pak Carpe Diem...... http://www.legie.info/autor/387-robert-fabian Vláďa Šlechta a jeho knížky jsou taky moc fajn...: http://cs.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3%ADr_%C5%A0lechta
Levit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Jasně že jsem většinu toho co se tu píše nečetl, ale jak jsem psal, baví mě spíš drsnější věci a z názvu toho moc nepoznám:-)Ale díky za radu.
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Fabian i Šlechta jsou "drsní" dost......
Levit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Mrknu na ně, díky pane Belkare Hořký Lístečku edit:překlep Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem Levit
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Mrknu na ně, díky pane Belkare Hořký Lístečku ááááá,pán zná Hůlkový řád......
Levit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 No jasny, ten psychouš je můj oblíbenec:-)
Gryll16 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Moje obľúbené: Roger Zelazny - Amber séria Pratchett - Zeměplocha Orson Scott Card a jeho neuveriteľne dobrá séria o Enderovi - kto nečítal, tomu naozaj odporúčam + ostatné (napr. Zrada, Čorvi) Harry Harrison - séria o Kerrickovi - Na západ od ráje,... - prehistorické sci-fi Asimov a jeho Nadace Strugackovci - milujem ich "Pondelok sa začína v sobotu" a výraz "chanastranož"
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 No jasny, ten psychouš je můj oblíbenec:-) JOJOJOJO...."jsem sexy bosej bůh války!"...........
Levit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tak ještě poslední obrázek pač je to OT a už dám pokoj:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se