Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
supr, toto mám rád, apokalyptická budoucnost s válčícími stranami. Dík za post!

Blastwave není ani tak moc sci-fi, jen se to odehrává "někde a někdy v budoucnosti" toť vše - ale je to strašná prdel - to nejde říct jinak :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem N4M
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

prave ctu na iphone JFK - neni to spatny fakt se bavim

červenak -černokneznik i bohatyr

feist - trhlinove valky

rohan scott michael - trilogie o kovari

gert prokop

to opravdu stoji za precteni...

Upraveno uživatelem Suleky
Odesláno
Červeňák je taková "nová hvězda".....přečti si i další....Bivoje,Zlaté rouno atd. Feist je klasika....se sestupnou tendencí...první čtyři jsou nej.

bivoje uz jsem dal - taky super - pravda

jeste tam mam Cerne_srdce a Doupe_rvouci_smrti ale zatim se na ne nedostalo...

Odesláno

Kua, jak mi toto vlákno mohlo uniknout? Mám přečtenou sci-fi literaturu doma, v místní i městské knihovně, u známých. Některé tituly i víckrát (neb si všechny nepamatuji a čtenářský denník nevedu). Autory spíše klasické, starší, prověřené. Ikdyž i mladší (i čeští) autoři někdy překvapí. Před 89 jsem skoro vše kupoval, teď už jsou toho taková kvanta, že se to nedá (a někdy ani číst)...

Odesláno

Hlásím se k magorům, i když poslední dobou neni moc času. Jinak sci fi čtu skoro výhradně. Mám rád spíš klasické autory, P.K.****, Asimov, Clarke, F.Herbert, Heinlein...ale v reálu přelouskám skoro všechno co se mi dostane do ruky i do mobilu :) Fantasy spíš na gymplu, dneska vyjímečně. Jinak doporučuju Jitro kouzelníků - úvod do fantastického realismu (Bergier, Powel?), sice to neni scifi, ale je to super scifi :D

Odesláno

Za mě Zeměplocha, Warhammer...prsotě takový nenáročný čtení.Docela mě bavilo číst Kopřivův Asfalt nebo Zabíjení.Ale taky jsem četl Heinleina, Trosku, Stockera, Lowecrafta, Gaimana..

A kdyby ste mi mohli poradit nějaký to čtení na odreagování, něco temnýho a drsnýho, je jedno jestli sci fi nebo fantasy

Odesláno

Tak si to tu projeď od začátku......knížek je tu dost a dost :) Neříkej,že jsi četl vše,o čem se tu mluvilo .......?!

Mrkni třeba na Roberta Fabiana a jeho Mariňáky,Planetu dvou sluncí.......Carpe Diem I a II,Hvězdu 01 a 02.......moc pěkný čtení. Planeta dvou sluncí je "něcojako" Černočerná tma......osobně mám nejraději Mariňáky,pak Planetu a pak Carpe Diem......

http://www.legie.info/autor/387-robert-fabian

Vláďa Šlechta a jeho knížky jsou taky moc fajn...:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3%ADr_%C5%A0lechta

Odesláno

Moje obľúbené:

Roger Zelazny - Amber séria

Pratchett - Zeměplocha

Orson Scott Card a jeho neuveriteľne dobrá séria o Enderovi - kto nečítal, tomu naozaj odporúčam + ostatné (napr. Zrada, Čorvi)

Harry Harrison - séria o Kerrickovi - Na západ od ráje,... - prehistorické sci-fi

Asimov a jeho Nadace

Strugackovci - milujem ich "Pondelok sa začína v sobotu" a výraz "chanastranož"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...