tano Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Ja jsem steiny mel, tahal jsem je vsude (voda), nikdy nic.
stosi Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 ak ti nevadi skakajuca sekundovka, tak potom tieto: sorry za OT, ale to jsou první pěkné certiny, co jsem měl možnost vidět..V automatu je nedělají?
Panchart Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Každopádně ať zvolíš ty nebo ty, oboje mají i na vodotěsnost záruku, pokud si tedy nekoupíš nějaký"zmidlený" od kolegy lobak
lobak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Žádný zmidlený!!! Mám je s papírama od Chronoshopu, nikdo je neotvíral. Bohužel se to stalo po dvou letech a už neplatila záruka. Byla lehce povolená korunka. Kdyby to byly Seika, tak by se nic nestalo protože na osičce je těsnění. U Štejnů asi není. V Chronoshopu mě nabídli celkovou repasi za asi pět tisíc. Tak jsem poděkoval a Štejny už nikdy!
lobak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Panchart mě teda nadzvedl a tak jsem šel dovsklepa a je to tady všechno i s papírovou taštičkou jak jsem to koupil. Safír a keramická luneta je jako nová, tah má vlásečnice po nošení. Kdo má zájem, jsou za hubičku.
lobak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Docela by mě zajímala zpráva nějakého nezávislého hodináře jak to u Štejnhartů bastlej. ETA tam je asi určitě, ale když porovnám nastavování času a práci s korunkou u Štajnů a Seika tak je to jako nebe a dudy. U Seika to jde jemně jako po másle. U Štajnů je potřeba víc síly, u hackingu při zamáčknutí korunky to občas jakoby jde přes zuby a při otočení korunky se zase rozhodí nastavení a utaženi korunky chce taky víc síly. Zároveň osička korunky má lehký vakl, tak to s těsněním asi slavné nebude a drží to jen na závitu korunky. Prosté ta cena se někde asi musí projevit. Pokud by vážení členové fóra měli zájem, rád dám hodinky k dispozici.
Panchart Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Nechtěl jsem se tě dotknout, bral jsem to s humorem a sám píšeš, že byla povolená korunka, tak to promiň, ale jen tvoje chyba, né hodinek. Myslim si, že máš zkrátka smůlu, to se taky stává a chápu, že jsi na Steinhart zanevřel, na druhou stranu jsi je nosil víc jak dva roky, tak že dokud jsi to nepodělal, byl jsi zřejmě dost spokojenej Smazal jsem větu o nabídce, protože jsem se splet, unáhlil a nebyla to pravda, omlouvám se Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem Panchart
Marek Veverka Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Lahko povolena korunka znamena, ze nebola dost dotlacena?
Dwouk Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Doporučuji Steiny. Jsou jednodušší co se týká designu a použitých barev. Klasická mercedes hodinovka, kyklop pro perfektní viditelnost datumovky. Mam Steiny Ocean One Titanium 500 a nemůžu si je vynachválit. Lehce vypouklé což oceníš při oblékání, žádné zbytečnosti prostě kvalitní hodinky. Jednou týdně seřídíš a jedeš. Kdo se vyzná v hodinkách sice uvidí Rolex Submariner homage ale kdo ne tak uvidí hezké hodinky protože co si budeme povídat Rolex Submariner jsou prostě krásné. Když si pořídí Candino tak budeš na občasné dotazy co to máš na ruce odpovídat že kvalitní swiss made ale málokdo je ocení. Bral bych Steiny kvůli jednoduššímu designu. Šťastnou ruku.
lobak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Panchart: Vpohodě, jen se mě u Štajnů zvedne trochu tlak a tep. :-)Marek Veverka: Ano, když se mě zamlžilo sklíčko tak jsem zkusil korunku a byla zašroubovaná ale ne dotažená. Obvykle plavu jeden až dva kilometry, tak se tam máchaly dost dlouho. V Chronoshopu na mě byli hodní, dostal jsem jako bolestné čokoládu Štejhart.Na kancl dajving jsou ale dobrý. Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem lobak
Marhi Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Tak tomu se říká smůla, já je tahal do bazénu, do potoka, ráchal v moři. Tedy sem si vždy a to dvakrát zkontroloval dotažení korunky. Když jsou nový de to víc stuha. Něž se trochu omele těsnění.A nikdy žádnej problém.Ruku na srdce, nadávat na něco co se poondí, vinou uživatelských schopností, je totál demagogie.Kdyby to byli Brajtle, dal bys za servis dvacku a byl rád.Generálka strojku je za bůra.
Panchart Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Panchart: Vpohodě, jen se mě u Štajnů zvedne trochu tlak a tep. :-)Marek Veverka: Ano, když se mě zamlžilo sklíčko tak jsem zkusil korunku a byla zašroubovaná ale ne dotažená. Obvykle plavu jeden až dva kilometry, tak se tam máchaly dost dlouho.V Chronoshopu na mě byli hodní, dostal jsem jako bolestné čokoládu Štejhart.Na kancl dajving jsou ale dobrý.Čokoládu to jsou borci
lobak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Marhi: Já jsem rozmazlený Seikama který mám od osmdesátýho šestýho. Když byly od oleje, tak jsem je umyl v benzínu, od barev jsem je myl ředidlem. V sauně lunetou měřím čas, projely se mnou sv?t i moře. A pak m? nějaký prodavač bude tvrdit že potápky do sauny ne, protože se odpaří olej a že mechaniky se musí jednou za dva roky čistit a promazat a vyměnit těsnění a udělat tlakovou zkoušku....Je to jako s autama. Čím dražší auto, tím dražší servis a mechanici víc oblbují, aby když se něco stane, tak na to záruka stejně neplatila. Nechci tady rozdmýchávat nějaký flame, ale můj názor je ten, že štajny jsou lestěnky pro kancelářský co chtěj za málo peněz ?jako? hodinky. Potápěčí, letci a další profese si koupí značku která je v jeho profesi vyzkoušená.
Marhi Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Nicméně já oponuji tím, že odsoudit značku i díky svému pochybení je minimálně nekorektní.To s tím servisem je pravda, tlakovka se dělá pro klid a těsnění ti prdne i u kohoutku. S pákovými bateriemu už to není tak časté, ale kdysi dost běžná závada. Navíc seika jsou dost předimenzovaná. Viz článek poslední Watch. it.A jako ty, já se stejně macešky chovám ke štajnům, ale bez toho ředidla a benzínu. Viz to těsnění.Nemám problém, nemám důvod nedoporučit.
M-72 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Z techto dvou bych doporucil Candino. Timto ale nerikam, ze ty druhe jsou spatne.
Panchart Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Podle kvality neumim posoudit, Candino neznám, ale dát vedle sebe tyto dva modely, tak neváhám ani vteřinu, Candino jsou normálně ošklivý + ten podivnej název.
Roman-ZA Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 sorry za OT, ale to jsou první pěkné certiny, co jsem měl možnost vidět..V automatu je nedělají?ved to, ze nerobia robia ale tieto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se