Horhe Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Zapálenej sympaťák, bezproblémovej obchod a fajn pokec. Díky.
feltharg Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Za mne taky bez problemu a doporucuju.
maiq Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 Kupoval jsem od něj Hamiltony. Vše podle domluvy, super pokec o hodinkách a autech. Doporučuju!
tano Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Prima pokec, výborná domluva a určitě doporučuji.
tikzot Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Odesláno 7. června 2021 Super pohodovej kšeftík a pokec o hodinkách, vřele doporučuji
Aegwyn Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Odesláno 21. září 2021 Jednání s Robinem šlo jako po másle, rychlá domluva, osobně přijel, a ještě jsme si příjemně popovídali. Doporučuji!
YouSan Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Značně opožděná reakce na nehodinkový obchod, nicméně si dovoluji i já napsat svou zkušenost s Robinem. Nabízené zboží bylo a stále je ve skvělé kondici. Komunikace byla rychlá a vstřícná. Vzhledem ke vzdálenosti nás obou mi sám Robin navrhnul setkání se na půli cesty. Předání proběhlo dle dohody, zboží odpovídalo plně popisu. Prodejce mohu vřele doporučit. Výborná komunikace a rychlost realizace. Děkuji Ti ještě jednou za Tvou nabídku, ať se daří
janstuclik Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2024 Díky Robinovi za skvělé fér jednání i hodinkový pokec Jednoznačné doporučení a palec nahoru!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se