Rattler Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 to petrsvk: nevíš jaký je v tom kalibr?
petrsvk Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Jsou to automaty, pravdepodobne Miyota, ale otevrene jsem je nevidel a jsou s gumovym tahem.
watch Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Jedna hloupa otazka. Ty Sporty s Miyota maji vsechny nerezove poudro?
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Jedna hloupa otazka. Ty Sporty s Miyota maji vsechny nerezove poudro? Podle mých informací ano, mají.
watch Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Pokud nekdo mate zajem, videl jsem nove SPORTY 3. gen. v jednom prazskem hodinarstvi za 1690 kacek. Nevim kolik pocita Elton za nerez pouzdro, ale 1690 je relativne dostupna cena.
saboter Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 ... akurát že púzdro kde bola automatická myiota nie je kompatibilne z kal. 68 .... takže nákup poslednej gen. Sport II za učelom využitia púzdra nedoporučujem.
georg Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 ... akurát že púzdro kde bola automatická myiota nie je kompatibilne z kal. 68 .... takže nákup poslednej gen. Sport II za učelom využitia púzdra nedoporučujem. Ty jsi to zkoušel? Taky tu byly informace, že do standardního pouzdra sport2 nelze vložit kalibr 96. Nějak se mi nezdá, že by se vyrábělo více verzí nerezového pouzdra sport2. Není to u myioty řešeno nějakým plastovým mezikružím?
saboter Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Na začiatku diskutovania o Prim Sport II, to niekto spomenul už neviem či to bol samotný Prim alebo niekto iný. Kvôli polohe naťahovacieho hriadela to tuším nepasuje. Ale ak má niekto zbytočných 1690 tak môže túto teóriu preveriť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se