Burisek Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Automaty, quartz. Byl bych schopen na ruce nosit i nejake postarsi Prim sport, ale to jen proto ze je nosil drive muj otec a ja je jako maly rozebral. Koukam se na neruznejsi aukce, ale bud jsou v nehoraznem stavu, nebo mi je nekdo vydrazi pred nosem. Premyslel jsem ale taky o necem novem. Ale nejsem stale rozhodnuty. Hodne se mi libi "Certina DS Podium", ale davat za quartz 8000 se mi moc nechce. Taky me celkem pritahuji letecka seica...ale k cemu mi je informace o palivu... ) Kdyby byla Certina DS Podium automatic za tu cenu 8000, tak bych nevahal.. Nemate neco v tom samem stylu..automatickeho...za cenu nepresahujici 8000? Asi je to hloupa otazka, ale stejne ji musim polozit. Jsem zoufaly (
Patrik Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 (upraveno) Automaty do 8000 Kč? Ve švýcarských vodách budeš lovit těžko, napadá mě jedině Seiko, automaty s dnem v týdnu a datem jsou v maloobchodní ceně 2500 Kč, přes Internet půjde sehnat určitě výrazně levněji. Upraveno 9. března 2008 uživatelem Patrik
A@A Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Automaty do 8000 Kč? Ve švýcarských vodách budeš lovit těžko, napadá mě jedině Seiko, automaty s dnem v týdnu a datem jsou v maloobchodní ceně 2500 Kč, přes Internet půjde sehnat určitě výrazně levněji. Hmmmm no ja neviem ale podla mna je ich dost. staci len tak namatkovo spomenut Tissot PR50 cena je nieco okolo 6500KC za automat. Safir, WR 50, ukazatet datumu a SS naramok. Odporucam www.chronoshop.cz a kopec zaujimavych modelov. napr Traser http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...4148352-panske/
Hugo14 Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Archimede, Ollech a Wajs, Adriaica, Poljot / Vostok...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se