MartinD Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Dobrý den všem, nemáte prosím někdo zkušenost s promítáním TV na projektoru? Dostal jsem v práci úkol zajistit do zasedačky projektor s možností promítat na zeď TV (a to především kvůli nadcházející olympiádě). Ale nemohu sehnat žádný projektor se zabudovaným dvb-t2 tunerem - dělá se vůbec něco takového? Nemám s tímto moc zkušeností, znamená to, že projektory s touto funkcí se nedělají? Pak mě napadly další dvě možnosti, buď set top box nebo pouštět tv přes notebook, kam připojím do usb tuner. Prosím poraďte, díky
MartinD Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Jako set top box rovnou pustit přes HDMI do projektoru? Není potřeba to ještě nějak "zprocesovat" ?
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Jako set top box rovnou pustit přes HDMI do projektoru? Není potřeba to ještě nějak "zprocesovat" ?A co by jsi chtěl procesovat? Anténní kabel do stb, hdmi kabelem do projektoru. Případní nastavení provedeš v stb a v projektoru (poměr stran, rozlišení a pod.)
MartinD Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Máš pravdu. Teď jsem koupil STB s HDMI výstupem a vše frčí. Díky moc, netušil jsem, že to bude tak jednoduchý.
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Máš pravdu. Teď jsem koupil STB s HDMI výstupem a vše frčí. Díky moc, netušil jsem, že to bude tak jednoduchý.No tak výborně. A jsi připraven.
Hasič Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Jak koupil STB! ? Ta je Burešovo..... a neprodavá....
Radek124 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 U spojení Set-Top-Box může teoreticky zazlobit jediná věc, a to je zvuk - některé krabičky monitor/projektor na HDMI nepovažují za "HDCP košer zařízení" a trvají na přenosu zvuku jinou trasou (analog, optika).
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.