Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Smajlíky? Pryč s nima!!! Od té doby co je začal odklízeč používat, tak vlastně nic nenapsal a pouze cenzuruje a cenzuruje a když ho na to upozorníš, tak je tam smajlík se vztyčeným prostředníčkem. a máš to!!!

Odesláno
Smajlíky? Pryč s nima!!! Od té doby co je začal odklízeč používat, tak vlastně nic nenapsal a pouze cenzuruje a cenzuruje a když ho na to upozorníš, tak je tam smajlík se vztyčeným prostředníčkem. a máš to!!!

Musím se odklízeče rezolutně zastat !

Není to jeho chyba, ale naše, když si nedokážeme ordinovat dostatečnou dávku "autocenzury". To je teď nový fenomén na Chronomagu, víš? Když něco napíšeš, musíš to po sobě zase honem smazat :lol: :lol: :lol:

...jo, ještě abych nezapoměl: Vítězí vždy ten, kdo po sobě všechno nejrychleji smaže, ostatní mají smůlu... :(

Odesláno

hehe..uz jsem si myslel, ze mi u tohoto prispevku nikdo nevycte neobjektivitu ;) Pravda je, ze tento prispevek byl s nejvetsi pravdepodobnosti zalozen na podporu prodejniho prispevku, tykajiciho se replik prodeje hodinek, ktery sel velmi rychle do kytek. To odboceni v tomto pripade bylo spise zertovne a rozhodne nikoho nenapadalo. Presto je presunut do ostatni diskuze.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj cetl jsem tvuj clanek jak chvalis nekoho od koho si koupil hodinky das mi kontakt mam taky o nejaky zajem diky Dan

daniel.hrabak@email.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...