elephant9 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Ahoj, hodinkami PRIM SPORT 1 zakoupeno v roce 1973 (ročník mého narození), které jsem zdědil po tátovi, začal můj zájem o PRIMKY. Rád se s Vámi občas podělím o mé nové přírůstky. Zdraví Elephant9 Na fotku jsem přidal i kovový náramek Sea Lord Stainless Steel, který otec koupil na PS1 v roce 1975 v podniku Klenoty. Já jsem se rozhodl pro kožený řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Sport 1 jsou za me fakt povedene hodinky
colommbo Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Nejsou. Ale mám šestery a nenosím nic jiného...
Sonny919 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 máš pekné igeny a super ťah, bola by foto ako by to vyzeralo spolu?
Ceridan Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Pěkný hodinečky! Já sám bych tam nechal kov.
Honza.manta Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jak píšeš. Já bych je nechal v původním stavu po otci a nosil jen svátečně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se