Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podařilo se mi uprosit babičku aby se podívala doma po nějakých starých hodinkách. Výsledek je na obrázku. Jedná se o automaty s 21 kameny. Předokládám švýcarský strojek a italské pouzdro nebo design. Cca 10 let neběžely. Po prvních pár pohybech hodinkami se bez problémů rozeběhly :-) Nádherný pocit. Nečekám že budou kdovíjak cenné, ale určitě by mě potěšilo pár informací a dojmů. Tak pište :-)

P.S. Fotil jsem s bleskem takže hodinky vypadají více poškrábané než ve skutečnosti jsou.

Odesláno

Uvažuju o jejich renovaci - výměna sklíčka a přebroušení pouzdra aby zmizela většina škrábanců. Už jsem kontaktoval uživatele Mechano tak uvidíme:-) U rodičů jsem našel ještě švýcarské(?) hodinky značky Horus, také automaty. Jakmile bude více času udělám pár fotek.

Odesláno

Nadhera,mam slabost pro 70´... Je z toho citit zeitgeist:nesetrilo se na nicem:velky americky auta s astronomickou spotrebou paliva,pravda,jeste pred ropnou krizi... Jake jsou rozmery tohoto kusu ?

Odesláno

Překvapivě malé. Skoro špíše až dámská velikost. Z toho obrázku to působí větší, tipoval jsem tak 34 na 38.

Kdyby byly alespoň tak velké, jak jsem si původně myslel, určitě bych si je nechal také líbit.

Každopádně pěkný kousek do sbírky.

Ta přední strana na mě působí také spíš jako kartáč, je tam vidět symetrická struktura té úpravy, ale možná je to tím zvětšením...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...