jamikadze Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Prosim Vas poradte mi ake najlacnejsie omegy zozeniem? alebo troska pouzite? nemam este na nove tak preto tak sa pytam. Alebo nove ale tie najlacnesie.preto sa vas odbornikou pytam aby ste mi poradili kde ich zozeniem a za kolko? dakujem. Nema ani predstavu ale rad by som omegy. dakujem.
l3stat Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 no koukni se na ebay tak budou nějaký pěkní vintage a myslím že i za slušnou cenu ale pak ještě připočítej servis který budou s největší pravděpodobností potřebovat a nebo nějaký starší quartz ale já osobně bych se mu vyhýbal nějaký model bych si vybral a pak naněj pomalu šetřil tak bych to udělal já
Frantik Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Staci i Aukro - tam je Omeg spousta, a par i v super stavu. Za vintage kousek zaplatis tak do nebo kolem 10 000,- plus neco na vycisteni, opravu, apod. Za "ojete" ale novejsi model tak od 20 000,- do 35 000,- (Seamaster, Speedmaster). No a nove jsou asi od 40 000,- výše.
utrejch Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Prosim Vas poradte mi ake najlacnejsie omegy zozeniem? alebo troska pouzite? nemam este na nove tak preto tak sa pytam. Alebo nove ale tie najlacnesie.preto sa vas odbornikou pytam aby ste mi poradili kde ich zozeniem a za kolko? dakujem. Nema ani predstavu ale rad by som omegy. dakujem. V sekci prodej sem neska neco videl
honofor Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Nevím jak vy, ale mě přijde jako blbost, kupovat to nejlevnější od drahé značky. člověk zaplatí hlavně tu značku a poměr kvality a výkonu je diskutabilní. Je to jako s auty, raději vybavené VW, než holé BMW. Samozřejmě chápu, že někdo je do nějaké značky fanda, ale obecně si myslím, že je to holý nerozum.
Fila23 Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Prosim Vas poradte mi ake najlacnejsie omegy zozeniem? alebo troska pouzite? nemam este na nove tak preto tak sa pytam. Alebo nove ale tie najlacnesie.preto sa vas odbornikou pytam aby ste mi poradili kde ich zozeniem a za kolko? dakujem. Nema ani predstavu ale rad by som omegy. dakujem.
Fila23 Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Zdravím, jsem tu nový takže nemůžu dát inzerát : (. Mám na prodej Speedmastery, nadherne z limitovane edice 1500 ks pro Japonsko, jsou nenosene se vsemi doklady atd.. jsou to automaty, modry metalicky cifernik a bile subdialy. Nechce se mi je davat do bazaru nemam v to duveru. Moznost overeni authenticity je samozrejmosti. Poradite mi ev, kde je mohu rozumne prodat ? Nevi tu nekdo onejakem autorizovanem hodinarstvi kde by je vzali do komise ? Chtel bych za ne cca 30.000,-. Vim ze to sem uplne nepatri ale nevim jak tyto hodinky rozumne prodat bez toho aby se nekde valely po bazaru....diky predem za informace a omlouvam se vim ze to sem uplne nepatri ale nevim kde jidne bych se mohl poptat... diky (mail je savage2005@volny.cz)
Cyber Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 Prosim Vas poradte mi ake najlacnejsie omegy zozeniem? alebo troska pouzite? nemam este na nove tak preto tak sa pytam. Alebo nove ale tie najlacnesie.preto sa vas odbornikou pytam aby ste mi poradili kde ich zozeniem a za kolko? dakujem. Nema ani predstavu ale rad by som omegy. dakujem. Nejlacinější skorosoučasné modely jsou z řady Dynamic. Několik let použité, s automatem, safírovým sklem, a koženým řemínkem se dají koupit kolem 12.000,- až 15.000,- Kč ( v Čechách ). Jinde i levněji, podle stavu. Chronografové verze bývají o 5.000,- až 7.000,- dražší.
jamikadze Odesláno 13. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2008 noo dakujemm vamm mocccc. no porozmyslam ci neprisporim troska.No ja mam vzdy troska stastie ze ked kuppim pouzite tak skoro uplne nove. ved sami to viete,ze ked clovek kupi nove drahe auto tak uz o tyzden bude mat podstatne inu hodnotu ako predtym a moze mat iba najazdene zopar kilometrou. takze tak to ja asi beriem.maximalne urcite ked kupim pouzite tak maximalne rok Az 2 stare. ale dakujem vam, vasetkym za nazory.
Cyber Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 (upraveno) Zdravím, jsem tu nový takže nemůžu dát inzerát : (. Mám na prodej Speedmastery, nadherne z limitovane edice 1500 ks pro Japonsko, jsou nenosene se vsemi doklady atd.. jsou to automaty, modry metalicky cifernik a bile subdialy. Nechce se mi je davat do bazaru nemam v to duveru. Moznost overeni authenticity je samozrejmosti. Poradite mi ev, kde je mohu rozumne prodat ? Nevi tu nekdo onejakem autorizovanem hodinarstvi kde by je vzali do komise ? Chtel bych za ne cca 30.000,-. Vim ze to sem uplne nepatri ale nevim jak tyto hodinky rozumne prodat bez toho aby se nekde valely po bazaru....diky predem za informace a omlouvam se vim ze to sem uplne nepatri ale nevim kde jidne bych se mohl poptat... diky (mail je savage2005@volny.cz) Vzhledem k tomu, že zde evidentně nabízíš, proti zdejším pravidlům prodeje, neprodané hodinky na Aukru, dovoluji si vyjádřit komentář. V regulerním prodejním vlákně bych si to samozřejmě nedovolil. Problém Tebou nabízených hodinek je v tom, že jejich nabízená cena neodpovídá reálné prodejní ceně, a to velmi. Pokud prostuduješ alespoň trochu Chronomag, tak zjistíš, že se zde třeba nedávno prodaly nádherné Moonwatche s velmi ceněným kalibrem, za cenu o málo větší než Tebou skrytě nabízené Reduced. Tvoje Reduced, které odlišuje proti základu pouze modrý ciferník, se myslím za tuto cenu budou válet kdekoli. Ať na prodejních fórech, nebo v bazaru ( kde Ti ovšem ještě strhnou 20% provize ). Pokud mohu doporučit, tak nasbírej potřebné příspěvky, dej si regulerní inzerát, a cenu přibliž reálné. Za cenu 1.800 dolarů jsou skutečně neprodejné. Good Luck Upraveno 14. března 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Vzhledem k tomu, že zde evidentně nabízíš, proti zdejším pravidlům prodeje, neprodané hodinky na Aukru, dovoluji si vyjádřit komentář. V regulerním prodejním vlákně bych si to samozřejmě nedovolil. Problém Tebou nabízených hodinek je v tom, že jejich nabízená cena neodpovídá reálné prodejní ceně, a to velmi. Pokud prostuduješ alespoň trochu Chronomag, tak zjistíš, že se zde třeba nedávno prodaly nádherné Moonwatche s velmi ceněným kalibrem, za cenu o málo větší než Tebou skrytě nabízené Reduced. Tvoje Reduced, které odlišuje proti základu pouze modrý ciferník, se myslím za tuto cenu budou válet kdekoli. Ať na prodejních fórech, nebo v bazaru ( kde Ti ovšem ještě strhnou 20% provize ). Pokud mohu doporučit, tak nasbírej potřebné příspěvky, dej si regulerní inzerát, a cenu přibliž reálné. Za cenu 1.800 dolarů jsou skutečně neprodejné. Good Luck Kde se prodavaly Moonwatche?
Cyber Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Kde se prodavaly Moonwatche? To jsem měl zase jednou smůlu. Tenhle starší model, bych bral za ty peníze hned. :-) Ach jo...ale nový model taky není k zahození....
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Staci i Aukro - tam je Omeg spousta, a par i v super stavu. Za vintage kousek zaplatis tak do nebo kolem 10 000,- plus neco na vycisteni, opravu, apod. Za "ojete" ale novejsi model tak od 20 000,- do 35 000,- (Seamaster, Speedmaster). No a nove jsou asi od 40 000,- výše. Skutecne se toto neda sehnat nove za min??
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Nejlacinější skorosoučasné modely jsou z řady Dynamic. Několik let použité, s automatem, safírovým sklem, a koženým řemínkem se dají koupit kolem 12.000,- až 15.000,- Kč ( v Čechách ). Jinde i levněji, podle stavu. Chronografové verze bývají o 5.000,- až 7.000,- dražší. Nevite pouze o remenu se sponou?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se