maposp Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Už jste viděli co mají za novinku u H. MOSER & CIE Docela pecka a cenovka bude ještě větší pecka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Kolko tam je hodin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak jak bývá na prospektech, 10:10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 nevím jestli jsem to správně pochopil, ale myslím, že by tam mělo být cca 10:33. Hodiny svítí bíle na těch 3 kruzích, tedy 10 a minuty by měly být na 240° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 10:10 je spravne, je tam i minutova sipka, 240° ma cela minutová stupnice od 0 do 60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Cena lidova: 32.000,- $ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tohle byla nahrada za ty silenej pocin let's make swiss great again. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Je to zajimavy, ale vlastne se mi to vubec nelibi, zadna touha to mit neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Je to zajimavy, ale vlastne se mi to vubec nelibi, zadna touha to mit neni..No, vypadá to jako Swatchky pro starý lidi. Ale ty zas na tom v životě nepoznaj, která tluče. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tvl to je slozitejsi jak krizovka ve vlaste poznat kolik je hodin.. docela ulet, od nich bych to necekal, ani se mi nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Nevím, jestli to tu už někde je, ale pobavilo mě to. Upraveno 22. května 2018 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se