Danton Odesláno 17. března 2008 Nahlásit Odesláno 17. března 2008 Získal jsem chronograph GUB cal.64. Co jsem mohl, to jsem si našel na netu. Překvapil mě však jeden příspěvek z archivu Chronomagu, kde uvádí člen Karel pořizovací cenu z počátku šedesátých let, a to neuvěřitelných 3000 Kčs. Zajímalo by mě, kolik členů má tento nepochybně zajímavý chronograph, zkušenosti z chodem a pod. Zejména bych uvítal nějakou informaci z historie prodeje na tuzemském trhu. Děkuji všem za případné informace.
Danton Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Získal jsem chronograph GUB cal.64. Co jsem mohl, to jsem si našel na netu. Překvapil mě však jeden příspěvek z archivu Chronomagu, kde uvádí člen Karel pořizovací cenu z počátku šedesátých let, a to neuvěřitelných 3000 Kčs. Zajímalo by mě, kolik členů má tento nepochybně zajímavý chronograph, zkušenosti z chodem a pod. Zejména bych uvítal nějakou informaci z historie prodeje na tuzemském trhu. Děkuji všem za případné informace. Chronograph GUB cal. 64, výr. číslo 19480. Tedy 9480 z cca 12 500 kusů, vyrobených v letech 1955 -1961. Rezerva chodu tohoto exempláře je 38 hod. přesnost +- 5 sec. denně. Stopy opotřebení pouzdra takřka žádné, a dle stavu strojku lze usuzovat, že hodinky nebyly prakticky používány. Obal - originální červená etue GUB. Jen ten účet a záručák chybí. Účet by mě velmi zajímal, kolik v tom roce 1958 asi u nás stály ? Kdo máte, tento jistě pěkný a zajímavý kus německé hodinářské historie, podělte se o své zkušenosti.
popshop2007 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Chronograph GUB cal. 64, výr. číslo 19480. Tedy 9480 z cca 12 500 kusů, vyrobených v letech 1955 -1961. Rezerva chodu tohoto exempláře je 38 hod. přesnost +- 5 sec. denně. Stopy opotřebení pouzdra takřka žádné, a dle stavu strojku lze usuzovat, že hodinky nebyly prakticky používány. Obal - originální červená etue GUB. Jen ten účet a záručák chybí. Účet by mě velmi zajímal, kolik v tom roce 1958 asi u nás stály ? Kdo máte, tento jistě pěkný a zajímavý kus německé hodinářské historie, podělte se o své zkušenosti. Pekne hodinky, ak ich budes chciet predat, ozvi sa.
Pepino65 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Nepokrytě závidím, jsou opravdu pěkné. Jak se ti je podařilo získat?
Pepino65 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Jinak, podívej se sem http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8815
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se