palko423 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Dobrý den,Po upozornění přesouvám dotaz z vlákna IGEN zde:Onehdy, rok-dva zpět jsem ?výhodně? koupil IGEN, protože se mi na fotce inzerátu líbily.Nyní vím, že cifr není originál (není protažené ?M?, lumi není vystředěná v obryse indexu, nesedí okýnko na datum?zde jsem si myslel, že je pootočen datový prstenec, ale asi je chyba v cifru), každopádně si nejsem jist u korunky (podle toho, že chrom je jako nová, tipuji na fejk?nebo že by nový originál ?! :-) a u ručiček.Každopádně nechci se za hodinky stydět ať již budou výjimečně na ruce, nebo v krabičce (a teď nemyslím ošoupaný chrom na obvyklých místech) a tak bych je chtěl dát trošku do kupy ? respektive do původního stavu.Q: jak poznám u IGEN originál ručky a korunku oproti fejkům/parexum?Díky, Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 ahoj, ideálne by bolo, ak by si mal fotku, ktorú by si sem vložil. Ak ju nemáš, tak ak korunka vyzerá ako nová a nemá ostré "zúbky", tak to z veľkou pravdepodobnosťou nebude originálna, originálne ručky sú ploché niklované a menej sa lesknú, aj lumi je iná než na tých nových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Díky. OK, dnes večer nebo zítra ráno foto vložím.Každopádně originální cifr již mam domluven a vložku lunety koupím v Eltonu...a přiberu i lunety na PSII :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 paráda, v decembri ti to dorazí a môžeš skladať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Dobré ranko,Navazuji na komunikaci výše, respektive identifikaci, zda ručky a korunka jsou origo nebo "fejk/parexo".Vím, poudro je hrozné, ale do Eltonu zatím nechci...nedává mi smysl starý strojek a nové pouzdro...Foto nic moc, ale snad pomůžou. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 korunka je parexo, ručky vyzerajú byť pôvodné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Dotaz...jakým způsobem se vyměňuje vložka lunety na PSI / IGEN?Vyloupnout a novou nalepit??? ...abych nepoškodil jednak původní lunetu a pak novou vložku lunety, která má popis zespodu...Děkuji, Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Je tu někde návod, zkus pohledat. Já jsem jen na telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Děkuji! ...nicméně hledal jsem návod, ale asi špatně, nenašel jsem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Lunetu citlivě podebereš ostrým tenkým nožíkem a zapáčíš. Je v ní pružinka a ta povolí. Potom zevnitř vložku vytlačíš prsty. Novou tam dostaneš taky tlakem prstů. Někdy tam nejde - je větší. Tak zapilovat jehlovým pilníkem. A při vyndaváni původní vložky téměř vždy dojde k poškození nátěru. Lunetu nacvakneš zpátky taky jen tlakem prstů. Upraveno 10. července 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Díky! :-) Pokud vše vyjde, a budu mít i nový ciferník (originál NOS původní PRIM) pak pošlu foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Kolik vám tak vydrží Sport II (nebo jiný kalibr 17) na nátah?Díky za odpověď Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Cca 34 hodin.Kdyz ve vitrince natahnu 8 kusu, tak 6 kusu tech 34 a 2 kusy 32 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Díky, moje 6-7 hodin a to je na denní nošení zoufale málo. Budou muset na servis... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Q: jakákoli k tématu hodinekA: čti tohle forum PODROBNĚ, zjištíš odpověď nejen na svou otázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 palko423, ta vlozka ktoru mas na obrazku je origo. to je ta vypukla, ak si prejdes po nej prstami. nedavaj ju rozhodne prec. odloz si ju. nove z eltonu su ploche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Může se někdo prosím podělit o zkušenost/radu? Hledám někoho spolehlivého na servis Sportu II (strojek je funkční, pouze nátah vydrží sotva půl dne)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Zkus kontaktovat člena Zekon 7302 dělal mi servis a maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Zkus kontaktovat člena Zekon 7302 dělal mi servis a maximální spokojenost.Díky, "Zekon 7302" zkusím ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) A nechces zkusit vymenit perovnik sam? Neni to tak tezke. Upraveno 25. července 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se