Roubicz Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ahoj, zajimal by me nazor na tyhle hodinky, moc se mi libi klasickym cistym vzhledem, samozrejme i cenou ktera na hodinky se safirovym sklickem je vic nez skvela.. Ale vubec nic nevim ani o znacce nakolik je skutecne svycarska ani o strojku a ani o kvalite zpracovani... Diky moc za rady https://www.zilkahodinky.cz/swiss-military-hanowa/hodinky-swiss-military-hanowa-06-4280-04-002-05
Bushman Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Kdysi jsem si podobné od té samé značky koupil - i v podobné cenové relaci. Zpracování bylo v pohodě, safír jednoznačné plus. Ale byl v tom strojek ISA a ten měl takové vůle v ručičkách, že dívat se na tu třepotající se vteřinovku jsem vydržel jen pár dní a šly pryč. Takže abys nebyl zklamaný. Za ty peníze seženeš kvalitnější kousky. Ale pokud se ti líbí, tak to riskni...
Roubicz Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Dik za nazor, urcite bych je predtim rad videl... Muzes mi sem neco hodit o cem myslis ze by stalo za to rad kouknu
Bushman Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Okolo těch pěti tisíc seženeš v quartzu třeba už hodně dobře vybavená Casia. Včetně solárního napájení a rádiem řízené. Podívej se na řadu Lineage. Narozdíl od "švýcarských" levných quartz (se strojky označovanými jako Swiss Parts, montovanými v Číně) dostaneš za ty peníze kvalitní hodinky s vteřinovkou lícující na indexy. Jak tu už kdysi někdo napsal, jestli chceš švýcary, kup si mechanický, quartzky si kup japonský.
Roubicz Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Dik asi jsem to potreboval slyset.. Casia mam hodne rad a ani jsem jine nikdy nemel, jen jsem se ted hodne zakoukal do designu techto, uvidime jak to dopadne bud je dostanu z hlavy a nebo je zkusim.... Kazdopadne dik za rady, prave o tom strojku jsem se chtel neco dozvedet a v tom uz mam jasno.
Jaros Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Casia nemají většinou safír a maji 100m Waters ressist. Koukni např na Wenger, ručička sedí s indexy. Sroubovací korunka, dýnko, safírové sklíčko.
Frostie Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 V 21. 3. 2018 v 17:01, Jaros napsal: Casia nemají většinou safír a maji 100m Waters ressist. Koukni např na Wenger, ručička sedí s indexy. Sroubovací korunka, dýnko, safírové sklíčko.Casia Oceanus safír mají, ale asi budou mimo budget. WR 200 má spousta modelů od Casia, jen tak na okraj
Bushman Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Casio - řada Lineage má safír u několika modelů. Kdo ho nemá jsou právě nové Wenger Sea Force - na rozdíl od té předchozí verze. Ta současná má sklo minerální se safírovou vrstvou.
Frostie Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 V 21. 3. 2018 v 19:32, Bushman napsal: Casio - řada Lineage má safír u několika modelů. Kdo ho nemá jsou právě nové Wenger Sea Force - na rozdíl od té předchozí verze. Ta současná má sklo minerální se safírovou vrstvou. JJ, na LWM jsem zapomněl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se