xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Tak na přání sem postnu moji zhruba 10letou sbírku Vostoku Komandirskie,Amphibií.Všechny modely jsou do roku 1990 a většina sou "zakaz mo cccp"V posledním kufříku sou 2ks malovýroba tak 60' se strojky z kapesních hodine a 4ks Poljot.Posledni fotka je mích uplně prvnich hodinek ktere sem dostal ve 3třídě v 89' a myslim že sou starší,byli použité.Jinak sem se snažil to vyfotit rozumně,ale fakt fotograf ze mě nebude :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Jo a fotky mě sem nešli vložit ve větši kvalitě,pač je mam všechny 2.5mb a když je zmenšim tak mě nejdou nahrat že soubor neni podporován.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Mě se šíleně líběj ty 090tky "?????", hlavně ty vlevo " ????????????? "! Krásný sou ale všecky!
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ty fotky sou hruza :-D jedna ma 150kb,taky to de znát
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Trochu lepší foto,at se pokochaš teda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Teďs mi je dal napravo 420tkový a 090tkový pouzdra- to je moje úchylka Mooc hezký, budu sbírat inspiraci, díky!
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ještě jenom, jak sou asi starý? Že mají lumi v překvapivě dobrým stavu. Přitom vypadají normálně nošený. Ty jo, fakt hezký!
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Hodinky sou 80' léta,sou v krásném stavu,ciferníky obzvlašť,sou na original tahu,fotka třeba skresluje lunetu že je ošoupaná,ale není,oboje asi nebyli moc nošene,no koupil sem je od jednoho roma z Chomutova za slušne penize na inzerát,měl sem strach aby mi nedošla cihla a pak se vyklubali taky krasavci z teho. Upraveno 20. března 2018 uživatelem xxmikexx
mikymik Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Pěkná sbírka! Snad tu jen nebude někomu povědomá
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 To myslíš jak? jako :-D že je mam od teho roma? To mam jen ty dvoje 090 a ještě sem je nekupoval zaráz ale z odstupem tak 3 tydny.Zbitek je z ruznych koncu Ruska,Ukrainy,Česka atd.
Rodkopf Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 moc hezka sbirka! Chtel bych jedny divery Vostoky, aby byly co nejstarsi. Mas nejake tipy, co se da jeste sehnat za rozumnou cenu? Ktere Modely? moc se v tom neda vyznat.
mkshort Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Pár měsíců sledování na eBay-i a je z tebe odborník na Vostoky i včetně odhadu ceny v toleranci +/- 200,- .....Taky zrovna pasu po nějakých Amphibiích z doby CCCP, nejlépe s potápěčem na cifru. Moc jich není, myslím těch zachovalých originálů neposkládaných z různých nových dílů a se strojkem značeným SU a ne RUS (21j automaty a 18j mechaniky, mechaniky 17j značení strojku SU/RUS, co vím, nemají).
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Tak nejstarší,no ty sou Amphibie Igen ze 70' let,hodinky ktere se podivali aj do vesmíru,ale tam už se cena trochu vyhoupavá a malokdy narazíš na pěknej kousek v origo stavu! Ebay pruměr zhruba 4tis,já mam 2ks ktere sem koupil už taky zprzněné :-D.Pak stěch lepe sehnatelnych 80' let se mě osobně liběj pouzdro 960 s Frogmenem na cifru,já je mam z automatem 2416b,ale byl tam aj klasickej kalibr bez aut.natahu.Nevýhoda tohoto pouzdra je tah,pač má atip uchyt.Já je pořidil za 1500 aj s poštou z Ua. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Nene, to je vidět, že ty lunety nejsou setřený. Sou v krásným stavu ty hodinky! Ono, obecně 090tky maj tu lunetu tak dobře umístěnou a vejškově vyřešenou, že pokud s ní člověk furt netočí, tak se nemá moc šanci setřít. Ale že ta lumi vypadá i po tolika desetiletích takhle, to mě teda mile překvapilo! I ciferníky, indexy, ručičky, pouzdra- všechno je jak nový! Celkem teda nevídanej stav, na to, že jim bude 40 let! Fakt sou moc pěkný!
mkshort Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 A když budeš chtít investovat do budoucnosti, hledej 300 m Amphibie... ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 To sem chtěl taky poslat,ale tam už je cenová relace kolem 15-20tis :-/
xxmikexx Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2018 A nebo kompresor,ale to už je hodně nerealisticke.Sou nadherne!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 A když budeš chtít investovat do budoucnosti, hledej 300 m Amphibie... ;-) Na ty jsem se prave dival, ale mam strach, ze ebay je plny bastlu...jinak s frogmenem jsou taky fajn. A nebo kompresor,ale to už je hodně nerealisticke.Sou nadherne!!! Vidim prvne, diky! Nadherne
malbur Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Při pátrání po původních CCCP potapěčích v 960 pouzdru, bych doporučoval mrknou do inzercí na italských hodinkových forech. Někde četl, že se tenhle model Itálie exportoval a Italové tomu říkají Vostok Frogman (Cassa Neptune). Případně člověk může mrknout přímo po původních sovětských neptunech že... ale co jsem viděl, ceny tak od 4.000 Kč v přepočtu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se