villain83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Co sa tyka plastu, tak ten maju aj tie DS action, nie? tiez maju powermatic80, takze pri rozhodovani to nehra roluVidíš, to mě při tom výběru ani netrklo. Ano, myslím, že to tak určitě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 No, to se asi ukáže časem, jak moc to drží. Já mám informaci takovou, že pokud ty plastový díly časem vodejdou, je to prakticky na výměnu komplet strojku. Třeba Mido a Hamilton, pokud vím, v tomhle strojku maj zmiňovaný díly normálně kovový, takže předpokládám, že tam ta životnost bude vyšší. A že je to swiss made? Hm :-)Jo jako chápu. Byl bych taky radši za kovové díly, ale jsem pouze spotřebitel a ne konstruktér strojků já osobně žádné Certiny zatím nemám, ale od koupě by mě ten strojek neodradil. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jo jako chápu. Byl bych taky radši za kovové díly, ale jsem pouze spotřebitel a ne konstruktér strojků já osobně žádné Certiny zatím nemám, ale od koupě by mě ten strojek neodradil. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk To je v pořádku, chápu to. Abych se přiznal, tak pro mě tohle zjištění bylo poměrně trpký a zklamalo mě to, protože jinak těm hodinkám nebylo co vytknout. Třeba to bude držet roky a problémy nebudou, já si jen myslím, že to tam prostě nemá co dělat. Ale to je pouze můj názor, kterej samozřejmě nikomu necpu. Jsou to krásný hodinky a obecně jedna z nejpovedenějších reedic, co jsem měl v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Plastový díl má i velevážený strojek Valjoux 7750. A fungují bez problémů léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ano, to má i nejedna Lemania, ono ale záleží, jak moc je ten konkrétní díl namáhanej. Což kotva a krokový kolo bezesporu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 7750 má plastovou brzdu a jedno ložisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Pořad krásné Upraveno 8. března 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 (upraveno) https://www.certina.com/cz-cs/watch/ds-ph200m-powermatic-80/c0364071804000 vypadají skvěle! Upraveno 17. července 2020 uživatelem sima1one Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Plast za zafir ... hlinikova vlozka za keramicku Podareny upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Byl jsem je vyzkoušet. Skvělý jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Chlapi, prvni edice - hlinikova luneta a hesalit.....na jakem je nosite remenu nebo tahu? Nejlip vypadaji na origo hnede kuzi, ale to nemuzou do vody. Perfektně vypadaji na origo nato, ale to neni videt zelva na dynku . Cerna guma zase utlumi ciselnik....... Sakra. Na co je mam dat?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) Dej je na ruku, neřeš a užívej si je! PS: jinak moje rada zní Jubilee Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 V 5. 8. 2020 v 18:43, sima1one napsal: Byl jsem je vyzkoušet. Skvělý jsou! Zkus někde předchozí verzi s hliníkem a "hesalitem" ... to je jiná paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 23 hodinami, moco napsal: Dej je na ruku, neřeš a užívej si je! PS: jinak moje rada zní Jubilee Vypadaji na tahu dobre. Je "haevy duty"? Jako, jestli ma.plny koncovky, nebo jen"ohnute". Jak tam pasoval a sel nasadit? Ja je nosim. Casto na kuzi, ale hledam nahradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 18 hodinami, Delawer napsal: Vypadaji na tahu dobre. Je "haevy duty"? Jako, jestli ma.plny koncovky, nebo jen"ohnute". Jak tam pasoval a sel nasadit? Ja je nosim. Casto na kuzi, ale hledam nahradu. Foto ilustrační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 V 6.1.2021 v 21:09, Delawer napsal: Chlapi, prvni edice - hlinikova luneta a hesalit.....na jakem je nosite remenu nebo tahu? Nejlip vypadaji na origo hnede kuzi, ale to nemuzou do vody. Perfektně vypadaji na origo nato, ale to neni videt zelva na dynku . Cerna guma zase utlumi ciselnik....... Sakra. Na co je mam dat?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikarus Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Ja je dlouho nosil na origo nato, ale to nebyla videt zelva. Takze jsou na cinskem shark mesh a vypadaji suprove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Na leto NATO jednoznačne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 junaci, kolkoze ma cele puzdro az nozickam? diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se