jacob Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Nedělní odpoledne stane se pro všechny chvílí nudy
pepik Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Moc hezký Jacobe. Blahopřeji k tvé zbírce.
jacob Odesláno 23. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Děkuji Ti, bohužel jsem nemohl vyfotit dvoje malé Sporty, protože jsou na údržbě u hodináře.
jacob Odesláno 23. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2008 (upraveno) jacob napsal: Děkuji Ti, bohužel jsem nemohl vyfotit dvoje malé Sporty, protože jsou na údržbě u pana hodináře. Omlouvam se, vložil jsem to 2x, prosím nějakého hodného moderátora o smazání. Upraveno 23. března 2008 uživatelem jacob
Jakubisko Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Krasna sbirecka, PRIM muzu - obzvlaste ty Sporty II s jednoduchymi ciferniky se mi velmi libi. A ten zluty remen, to je poradne funky
jacob Odesláno 23. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Jakubisko napsal: Krasna sbirecka, PRIM muzu - obzvlaste ty Sporty II s jednoduchymi ciferniky se mi velmi libi. A ten zluty remen, to je poradne funky Děkuji za pochvalu , ten žlutý řemen je originál Prim, akorát, že dnes již nejde skoro sehnat .
martinix Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 jacob napsal: Děkuji za pochvalu , ten žlutý řemen je originál Prim, akorát, že dnes již nejde skoro sehnat . pěkná sbírka, pěkné fotky ! Gratulace
skalis Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Jo sporty, to je lahudka. Jen, nemaji ty bile sporty s datumem na sestce "naruby" hodinovou rucku? A pak jsou tam jeste nejake pomichane vterinovky. Ale sbirka je paradni! Proste legendarni hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se