Vit Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2008 Ahoj, jeden kamarád dosud nepochopil, že nejlepší jsou mechanické hodinky a hodlá si zakoupit Casio. Před koupí si chce hodinky vyzkoušet na ruce. Prodejen kde mají Casio je spousta, ale zatím všude narazil jen na běžné tipy a on chce spíše něco speciálního. Poradíte někdo větší prodejnu casio ve Zlíně či v Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2008 Nakukej mu, ze prodejny Casio zadne nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gatling Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2008 Odkaž ho na Chronomag a podobné casio choutky ho přejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2008 Ahoj to Vit - něco speciálního od Casio????? V čem ta speciálnost má spočívat? Teď mně napadá film, na který jsem se zrovna dokoukal: Tahle země není pro starý. Mimo jiné jeden z mála americké produkce, který ve mně "něco málo" zanechal. Člověk by měl mít svůj úsudek a lidi, kteří ten film viděli, tak vědí co mám na mysli a není třeba většího komentáře.... . Myslím, že tohle přirovnání v tomto případě sedí.... . Good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2008 Ahoj to Vit - něco speciálního od Casio????? V čem ta speciálnost má spočívat? Teď mně napadá film, na který jsem se zrovna dokoukal: Tahle země není pro starý. Mimo jiné jeden z mála americké produkce, který ve mně "něco málo" zanechal. Člověk by měl mít svůj úsudek a lidi, kteří ten film viděli, tak vědí co mám na mysli a není třeba většího komentáře.... . Myslím, že tohle přirovnání v tomto případě sedí.... . Good luck. A trvá na značce Casio? Co je to specialitka? Odveď ho od casia, sám jsem si první quartzky pořizoval nedávno a u casia mě nic moc nezaujalo. Mezi quartzkama se dá vybrat za rozumný peníze celkem dost zajímavých hodinek na běžný nošení. Napadá mě Traser, Zodiac, Dievas, Seiko, Orient. Jestli je pro něj třeba specialitka safírový sklo, pěkně zpracovaný tah i pouzdro, na ruku dobře padnoucí, já si pořídil tyhle orienty a jsem s nima náramně spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Nechtěl jsem to říkat, ale pravda je taková: ten člověk si chce koupit digitálky! Chtěl by si vyzkoušet nové Protreky (nevím jestli to píšu správně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Nechtěl jsem to říkat, ale pravda je taková: ten člověk si chce koupit digitálky! Chtěl by si vyzkoušet nové Protreky (nevím jestli to píšu správně). Proč ? Když chce digi tak digi http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7911 Jen si myslím, že v kamenném obchodě to žádná sláva nebudě. Jedině snad Planeo, tam jich mívaj celkem dost. Já bych šel přes web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se