Jenkiz Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Všechny tři mají něco do sebe - a to se mně ze začátku ani jedny nelíbily Moc povedená sestava! Nejhorší na tom je, že i když jsou všechny troje v podstatě "stejné" hodinky, tak koupě jedněch z nich nepřinese úplný klid v duši, že jedny seamastery stačí. Ale koupit k 1.generaci smpc ještě keramické vlnky, tak si žena řekne, že jsem úplný magorOdesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 trosku to tady prosvetlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 2 hodinami, Jenkiz napsal: Moc povedená sestava! Nejhorší na tom je, že i když jsou všechny troje v podstatě "stejné" hodinky, tak koupě jedněch z nich nepřinese úplný klid v duši, že jedny seamastery stačí. Ale koupit k 1.generaci smpc ještě keramické vlnky, tak si žena řekne, že jsem úplný magor Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Nojo a jakmile bys měl starý a nový vlnky, tak pak nutně budeš potřebovat i prostřední bezvlnky. Jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 (upraveno) Mě ty staré vlnky nějak neberou, takže mám jenom ty dvoje keramiky Upraveno 20. června 2021 uživatelem Tichus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Leto - zaslúžia si nový oblek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 1 hodinou, Tichus napsal: Mě ty staré vlnky nějak neberou, takže mám jenom ty dvoje keramiky Mě nejdřív nebraly ani jedny a vidíš jak jsem dopad Doufám, že si s další generací ještě počkaj, jinak... před 33 minutami, Vladino125 napsal: Leto - zaslúžia si nový oblek. Úžasný, já svý POčkový období doufám do konce července zpečetím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Hádam nechceš kúpiť ešte jedny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Tak já taky ukážu:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 @Adamsson @Vladino125 To jste se domluvili, ne? Ale Vladino, ne, tím, že mě modrý nenadchly, to bude jen takovej refresh a vlastně levnější varianta s dosažením vlastně téhož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 26 minutami, Radik napsal: @Adamsson @Vladino125 To jste se domluvili, ne? Ale Vladino, ne, tím, že mě modrý nenadchly, to bude jen takovej refresh a vlastně levnější varianta s dosažením vlastně téhož Hele, modrá je dobrá.. jen ne vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Takze PO s kalibrom 2500 predpokladám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 @Adamsson tak to je náhoda sa takto zladiť. Asi sme na to leto chystali spolocne. Ja som objednával ešte v apríli a čakal až do teraz na horúce leto. Je to úplne iný šmrnc na PO ako klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 6 minutami, Vladino125 napsal: Takze PO s kalibrom 2500 predpokladám. To by byl krok zpět. Já naopak udělám krok vpřed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 1 hodinou, Vladino125 napsal: @Adamsson tak to je náhoda sa takto zladiť. Asi sme na to leto chystali spolocne. Ja som objednával ešte v apríli a čakal až do teraz na horúce leto. Je to úplne iný šmrnc na PO ako klasika. Já si oranžovou užívám už pár týdnu a fakt spokojenost. Je to fakt úplně jiná nálada. Na Železo je asi hned tak nedám. Teď točím jen gumu a NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 1 hodinou, Radik napsal: To by byl krok zpět. Já naopak udělám krok vpřed Takže co to bude teď….? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 20 hodinami, Adamsson napsal: Takže co to bude teď….? Stále "jen" PO, jen v současný černo-oranž generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Aqua Terra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofolik Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 V 15. 6. 2021 v 11:00, senior1949 napsal: Mám malé hodinky rád, ale je třeba jít s dobou. Ahoj, co to je prosim za referenci? dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 (upraveno) Jsou to v pravde neobvykle Omega Seamaster 120m 2501.80 Upraveno 22. června 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se