pepescom Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 CosmicOdoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Dnes ako inak PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Dnes ako inak PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Nechápu, že je chceš pouštět. Sedí ti naprosto parádně Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom33 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Klasika vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 KancldivingSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Večerní fofrcvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Racing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 zalesacky vlnky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Tak po dlhom čakaní nový strap konečne doma na ruke. co na to vravíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 (upraveno) No super, mám podobnej na svý oranžádky taky, ale ještě jsem se nedokopal k tomu ho nasadit. Jednou už jsem se do toho pustil, ale když mi potřetí zaskočila stěžejka při vyndavání tahu, tak jsem se na to vyprd. Edit: jo a origoš Omega, hmmmm Upraveno 8. dubna 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Tak po dlhom čakaní nový strap konečne doma na ruke. co na to vravíte ?Super,přesně tato kombinace se mi líbí a premejslim o něm jestli Omegy zůstanou. Jak je pocitově a kvalita?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Víkend by prý mohl být se sluníčkem,tak uvidíme Zatím to vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @Radik tak sa čudujem že si ho ešte neskúsil. Uplna pecka, proste nové hodinky. [mention=4208]Juraj11[/mention] prvé dojmy si naozaj dobre, osobne si myslím že nemôžeš stupit vedľa, proste cesta istoty. Súčasne zastávam názor že ak ich predáš budú ti chýbať ako mne SPMc. Myslím že sa to postupne profiluje. PO alebo SMP, AT, Moony a zvonec a je koniec....No Ok, ešte Suby - snáď ma neukrizujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @Vladino125To vím moc dobře - včera jsem hodil na tah KonTiki a radost nepopsatelná. Okamžitě šly na ruku a "je to tam"! Jen s těma Omegama jsem byl nervní, že mi nejde vyndat tah, tak jsem to raději vzdal, abych si je jen nepodrbal. Ale pravda, jsem hlavně tahovej. Bejt to opačně, je tam samozřejmě motivace větší Jinak jak píšeš, ono se to časem profiluje. Můj pocit z posledních dvou let je, že POčka jsou pro mě ty pravý. Mají datum mají lunetu, jsou to kladiva, který je na ruce cejtit. Teď ještě rozlousknout, jestli oranž nebo modrý a konec. No kéž by... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Jak jinak ... Vlnky na vycházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se