ABCDE Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 před 11 minutami, ABCDE napsal: Takovou kombinaci vidím prvně a docela OK. Kdybych si měl vybrat jeden, tak by to byl asi původní náramek, ale proti gustu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 @AdamssonJá je kupoval už s dvěma tahy a tento se mi líbil méně. Předevčírem jsem ho poprvé nasadil a celkem mě překvapil. Naživo vypadá ještě lépe než na fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Na víkend ještě blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Já taky blůůů a nějak jsem byl dneska při focení produktivní Jsou to super hodinky, o tom žádná. Děsím se toho, jak bude vypadat náhledující generace (a hlavně za kolik). Ať to rači nechají dalších 10 let beze změny, ať nemám zbytečný roupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 před 20 minutami, Radik napsal: Jsou to super hodinky, o tom žádná. Děsím se toho, jak bude vypadat náhledující generace (a hlavně za kolik). Jj,ty Omega ceny začínají být taky docela "šílené" (nejenom RLX) Příští týden bych měl jet možná přes Ostravu,tak si říkám,navštívím Deal a juknu na ty nové Spídy.Já tam snad radši ani nepolezu,abych náhodou nebyl o 200 litrů lehčí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 před 48 minutami, bobi napsal: Jj,ty Omega ceny začínají být taky docela "šílené" (nejenom RLX) Příští týden bych měl jet možná přes Ostravu,tak si říkám,navštívím Deal a juknu na ty nové Spídy.Já tam snad radši ani nepolezu,abych náhodou nebyl o 200 litrů lehčí . Ale jen tam vlez a pak podej zprávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Zrovna šlo v telce o posledním muži na měsíci, takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Přezul jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Ahoj, po delší době sem je vytáhl na světlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Tak já se taky přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Výměna šedých pruhů za červenéSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 V 9. 6. 2021 v 12:44, Seamaster napsal: No me prave desi, ze Omega jde smerem Beitling/kolotoc. Ja od nich teda jistou eleganci cekam....ale za damicku se nepovazuju a Skagen je nejaka znacka sekacek na travu?? Omega prave byvala pro kazdeho a jde smerem, ktery me moc nebavi. Mam neco pod 20 naramkovych Omeg a pokud nepocitam Trilogy SM300, tak je vse starsi 12 let... A dik ze smim mit svuj nazor To se na foru gentlemanu ceni! :))) Dámičkami jsem myslel hodinky, které jsou lehké, úzké, malé.... to například splňuje právě ta sekačka na trávu "Skagen" jak jsi o tom psal, a to že respektuji Tvůj názor jsem přece také zmínil, ale asi to nebylo dostatečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 PéÓčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 V 22. 4. 2020 v 17:52, rekib1 napsal: Spokojenost Bodejť by ne parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 (upraveno) Takové pěkné letní ráno Upraveno 15. června 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Přechod z 36 na 42 je pro mne dosti složitý.Snad si zvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 12 minutami, senior1949 napsal: Přechod z 36 na 42 je pro mne dosti složitý.Snad si zvyknu. Ať se Ti rychle a příjemně zvyká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Díky, ale bude to těžké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Mám malé hodinky rád, ale je třeba jít s dobou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se