Adamsson Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 On the Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 před 11 hodinami, Adamsson napsal: Fakt super Fotky. Co používáš za mobil a app? Dakujem, pouzivam iphone 12 a je to portretova fotka bez uprav, ked nieco upravujem tak pouzivam Snapseed,Psexpress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 před 9 hodinami, ave1112 napsal: Dakujem, pouzivam iphone 12 a je to portretova fotka bez uprav, ked nieco upravujem tak pouzivam Snapseed,Psexpress Já mám iP11 Pro a teda připadá mi, že takovou příjemnou hloubku z toho nedostanuNo, kdo umí… Máš to fakt pěkný!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 před 1 hodinou, Adamsson napsal: Já mám iP11 Pro a teda připadá mi, že takovou příjemnou hloubku z toho nedostanuNo, kdo umí… Máš to fakt pěkný!:) Dakujem velmi pekne este raz za pochvalu, je to mozno aj tym mnozstvom fotiek co som nafotil, je vidiet malicky rozdiel oproti mojim prvotinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 4 hodinami, ave1112 napsal: Dakujem velmi pekne este raz za pochvalu, je to mozno aj tym mnozstvom fotiek co som nafotil, je vidiet malicky rozdiel oproti mojim prvotinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 před 17 minutami, basx napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Macíček Parádní foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 před 2 hodinami, Adamsson napsal: Po ty máš parádní foto...až to vypadá, že fotíš promo pro Omegu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 NoFilter BEAUTY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 V 1. 7. 2021 v 14:08, ragu napsal: A když ne origo tak tenhle https://zealande.com/products/rubber-strap-omega-seamaster-diver-300m-co-axial-42mm-gray-ceramic-tang-buckle Tak tenhle kaučuk je úplně kouuzelný hlavně asi za polovinu jako origoš...mno zatím jsem to dal na Isoframe a dost se mi to líbí...a na léto je ten kaučuk fakt perfektní, lehký a dobře se nosí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Před hodinou, dave24 napsal: ty máš parádní foto...až to vypadá, že fotíš promo pro Omegu Díky Ale promo fotograf je tu @ave1112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 před 49 minutami, dave24 napsal: Tak tenhle kaučuk je úplně kouuzelný hlavně asi za polovinu jako origoš...mno zatím jsem to dal na Isoframe a dost se mi to líbí...a na léto je ten kaučuk fakt perfektní, lehký a dobře se nosí... To nevypadá špatně. SM 300M bude vypadat dobře na čemkoliv, myslím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Jedna zalitá sluncem…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Jedna zalitá sluncem…Sent from my iPhone using TapatalkStínohra ručiček je hodně v topu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 před 11 hodinami, Kauly_ci5 napsal: Jedna zalitá sluncem… Sent from my iPhone using Tapatalk Povedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Zase PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Ked PO tak PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se