Vinnicz Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Zdravim v hodinkach se absolutne nevyznam, ale zustalo mi z pozustalosti par hodinek a mezi nimy tyto zachranil jsem je sice pred vyhozenim ale nedari se mi o nic zjistit, budu rad za jakoukoliv informaci dekuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Vinnicz
bohus76 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Začal bych značkou na ciferníku,teda je to značka Poljot.Snad strejda Gůgl něco o této značce ví
Karlos Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Ano, všechno o nich je přímo na nich napsáno. Co teda potřebuješ zjistit?
Vinnicz Odesláno 30. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Diky nebyl jsem si jisty ani tim jestli to je poljot jelikoz sem nikde nevidel jejich napis jaky jsem videl na fotkach jejich jinych kousku.
Vinnicz Odesláno 30. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Zajima me co je to za strojek jestli natahovaci nebo quartz? Vazne se v tom nevyznam jelikoz hodinky nejdou ale stelovani je v pohode a jestli se vubec oplati je nechat opravit
Karlos Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) K tomu je stačí otevřít, vzhledem ke stavu hodinek o nic nejde.A jestli se to vyplatí, to za tebe na dálku nikdo nerozhodne. Zajdi k hodináři, on ti odhadne cenu a ty se rozhodneš. Googl je dnes velmi domýšlivý, takže když do něj napíšeš co vidíš na ciferníku (polet 17 kamnej) a přepneš na obrázky, tak ti ukáže i co je uvnitř. Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Karlos
Harwey Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Poljot, vyrobene este v ere SSSR, datovy veniec v azbuke, to je pekna ficura, cize echt pre sovietsky trh (alias bratov strany:)). V celkom peknom stave, skoda hrdzavych ruciciek, ale vsetko sa da opravit, vymenit, prikupit. skus ich dat hodinarovi co Ti na to povie, kolko by stala oprava. Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Harwey
Vinnicz Odesláno 30. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Dekuji vsem za rady a odpoved, vecer to zkusim rozebrat a omrknout uvnitr, jinak vite o nejakem hodinarovi v ostrave?
Harwey Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 nie som odtial, ale skus pozret tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58829-dotaz-hodinar-ostrava-a-okoli/page-5?hl=+hodinar +Ostrava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se