Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim v hodinkach se absolutne nevyznam, ale zustalo mi z pozustalosti par hodinek a mezi nimy tyto zachranil jsem je sice pred vyhozenim ale nedari se mi o nic zjistit, budu rad za jakoukoliv informaci dekuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vinnicz
Odesláno

Zajima me co je to za strojek jestli natahovaci nebo quartz? Vazne se v tom nevyznam jelikoz hodinky nejdou ale stelovani je v pohode a jestli se vubec oplati je nechat opravit

Odesláno (upraveno)

K tomu je stačí otevřít, vzhledem ke stavu hodinek o nic nejde.

A jestli se to vyplatí, to za tebe na dálku nikdo nerozhodne. Zajdi k hodináři, on ti odhadne cenu a ty se rozhodneš.

Googl je dnes velmi domýšlivý, takže když do něj napíšeš co vidíš na ciferníku (polet 17 kamnej) a přepneš na obrázky, tak ti ukáže i co je uvnitř.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

Poljot, vyrobene este v ere SSSR, datovy veniec v azbuke, to je pekna ficura, cize echt pre sovietsky trh (alias bratov strany:)).

V celkom peknom stave, skoda hrdzavych ruciciek, ale vsetko sa da opravit, vymenit, prikupit.

skus ich dat hodinarovi co Ti na to povie, kolko by stala oprava.

Upraveno uživatelem Harwey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...