Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na jednom webu zabývajicím se prodejem vojenských hodinek v NOS stavu jsem objevil následující hodinky Branington, přešel bych je jako loňský sníh, ale upoutal mě název kalibru LEMANIA 1341, myslel jsem si vždy, že hodinky osazené tímto kalibrem nemohou mít quartzový display, poraďte prosím o co se jedná, je to nějaký hybrid ?

Technické parametry převzaté z webu :

BRAND: BRAVINGTON

MOVEMENT: LEMANIA 1341

CASE DIAMETER: 40MM

CONDITION: NOS

Military inspired analog digital watch in the Chronosport UDT/Breitling Pluton style. Same movement as both Chronosport UDT and Breitling Pluton. Don't know much about it. Has dual time, chronograph, day/date, night light, and alarm functions. All functions working properly. Comes on leather strap with cover and has the "North Eagles" insignia on the snap caseback. Bezel ratchets and case is 40mm.

military1356.jpg

military2353.jpg

military3726.jpg

military4554.jpg

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno
Asi myslíš tento odkaz http://michaelwatch.com/ , ale abych řekl pravdu, tak ty hodinky vidím poprvé. :)

Přesně tak, je to on, občas se tam dívám a tyhle jsou opravdu zvláštní, o firmě jsem nenašel ani zmínky.

Odesláno (upraveno)

Kdyz uvazim, ze kalibr Lemania 1341 ma prumer 31mm, tak me tam stale nejak nezbyva misto pro ten quartz. Navic je divne, ze chronografovy kalibr je vyuzity pouze na ukazovani casu.

Chtelo by to fotku zevnitr.

Upraveno uživatelem afrikab
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...