Snow Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 (upraveno) Na jednom webu zabývajicím se prodejem vojenských hodinek v NOS stavu jsem objevil následující hodinky Branington, přešel bych je jako loňský sníh, ale upoutal mě název kalibru LEMANIA 1341, myslel jsem si vždy, že hodinky osazené tímto kalibrem nemohou mít quartzový display, poraďte prosím o co se jedná, je to nějaký hybrid ? Technické parametry převzaté z webu : BRAND: BRAVINGTON MOVEMENT: LEMANIA 1341 CASE DIAMETER: 40MM CONDITION: NOS Military inspired analog digital watch in the Chronosport UDT/Breitling Pluton style. Same movement as both Chronosport UDT and Breitling Pluton. Don't know much about it. Has dual time, chronograph, day/date, night light, and alarm functions. All functions working properly. Comes on leather strap with cover and has the "North Eagles" insignia on the snap caseback. Bezel ratchets and case is 40mm. Upraveno 29. března 2008 uživatelem thesis
Mike. Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 (upraveno) Asi myslíš tento odkaz http://michaelwatch.com/ , ale abych řekl pravdu, tak ty hodinky vidím poprvé. Upraveno 29. března 2008 uživatelem Mike.
Snow Odesláno 29. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2008 Asi myslíš tento odkaz http://michaelwatch.com/ , ale abych řekl pravdu, tak ty hodinky vidím poprvé. Přesně tak, je to on, občas se tam dívám a tyhle jsou opravdu zvláštní, o firmě jsem nenašel ani zmínky.
afrikab Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 (upraveno) Kdyz uvazim, ze kalibr Lemania 1341 ma prumer 31mm, tak me tam stale nejak nezbyva misto pro ten quartz. Navic je divne, ze chronografovy kalibr je vyuzity pouze na ukazovani casu. Chtelo by to fotku zevnitr. Upraveno 29. března 2008 uživatelem afrikab
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se