Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A nemáš jiné ručky? Na stávajících se mi nelíbí zúžení veprostřed u osy.

Jine rucky momentalne nemam. I tyhle se blbe "kradly" z jienho obrazku a podle toho i vypadaji ;) Jestli vis o nejakych konkretnich, nebo jak by mely vypadat, dej vedet.

Ty indexy zkusim upravit podle intrukci..

• Odpovědi 421
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo nad tema jsem uvazoval, ale jedine pouzitelne pro tenhle styl hodinek by mohly byt ty prvni tzv. "Cathedral Hands" ale popravde, zdaji se mi prilis komplikovane. Spis by to chtelo neco jednoducheho, mozna jako jsou na Spartakach?

Odesláno

já myslím, že celkově je to nádherné už i teď. Ale ty"zelené ručky" bych tam nechal, je to takové duchem sportovní, jako svěží.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Indexy vypadají krátké, na 12 by byl lepší zdvojený. A ty ručky mi tam vůbec nepasují...

Jen indexy bez čísel a jejich velikost by se mi líbila jako je jednička. Na dvanáctku bych zkusil dvojitý index jako je jedenáctka, na šestce zkrácený a ne aby se dotýkal subciferníku.

To je přesně to, co jsem navrhoval před chvílí :)

Odesláno

Tady to je, ale prijde mi to uz takove sterilni. Podle mne by tam ty cisla mely byt.

nle_9_onion_long_indexy_2.jpg

Upravil jsem i variantu s polovinou cisel, aby mely stejne dlouhe indexy jako verze bez cisel. Zatim se mi asi libi nejvic.

nle_7_onion_long_nums_out_rot2.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Super! Ještě jiný ručky a nemá to chybu. Co klasický šípový jako na Omegách De Ville, jenže trochu tenčí?

Myslel jsem samozřejmě ty bez čísel :)

Odesláno

Mám pár poznámek a námětů. Odklízečovy schopnosti obdivuju, ale nějak mi tenhle design nezapadá do tradice Primek, je to takový staromilský jako Minerva, docela pěkný, ale mě to neláká. Pro mě to nemá v sobě přímočarost nejlepších designů Prim. Je to jen můj názor, jinak to prosím neberte.

Hodinky Prim, které se mi hrozně líbí, jsou Spartak. Lákají mě hodinky, které by vypadaly jako tyhle zakázkové v pouzdře Spartaků, ale BEZ datumovky (Prim kalibr 50) , pouzdro ocel, ciferník černý hluboký a trochu matný a lehce plastické (opakovaně nanášené) rhodiované indexy a číslice a rhodiované ručky. Podle mýho by to byly fantastický hodinky, ale už jsou vlastně hotový, jen vyhodit datum a vyměnit zlato za ocel a rhodiované indexy a ručky. Všechno ostatní bych nechal.

97.jpg

S námětem na limitovanou edici se vracím ke sportovním hodinkám vycházejícím z tvaru pouzdra Prim Sport II (40 - 42 mm). Nechci kopírovat, ale představuji si něco, co by působilo podobně jako tyhle Tutimy Military. To je sice chronograf s jedním ciferníkem, já si představuju běžné tříručkové hodinky s centrální vteřinovkou a možná i datumovkou, nejlépe automatický strojek Prim, hluboko posazený černý (možná i jinak barevný ciferník - původní barvy Prim Sport I ?), otočnou lunetu pod sklem a nějak originálně vymyslet 2 korunky, indexy a ručky. A možná ještě něco navíc, čím by se víc odlišily, ale nevím přesně co? Cigi má nápadů spoustu... :)

TutimaMilitaryA.jpg

Pojďme do sportovních hodinek, soudkové pouzdro po reinkarnaci volá :) !

Odesláno
S námětem na limitovanou edici se vracím ke sportovním hodinkám vycházejícím z tvaru pouzdra Prim Sport II (40 - 42 mm). Nechci kopírovat, ale představuji si něco, co by působilo podobně jako tyhle Tutimy Military. To je sice chronograf s jedním ciferníkem, já si představuju běžné tříručkové hodinky s centrální vteřinovkou a možná i datumovkou, nejlépe automatický strojek Prim, hluboko posazený černý (možná i jinak barevný ciferník - původní barvy Prim Sport I ?), otočnou lunetu pod sklem a nějak originálně vymyslet 2 korunky, indexy a ručky. A možná ještě něco navíc, čím by se víc odlišily, ale nevím přesně co? Cigi má nápadů spoustu... :)

http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik...maMilitaryA.jpg

Pojďme do sportovních hodinek, soudkové pouzdro po reinkarnaci volá :) !

Pockej, az si to precte cigi a mas po tutimach nebo byt jen letmem naznaku vzit si z nich nejaky priklad :D

BTW, souhlasim s tebou, ze primocare PRIM designy jsou pekne, ale bojim se, ze se neda zit vecne z minulosti, pripadne vyhazovani datumovky. Chce to neco noveho, ovsem zase ne az tak moc noveho ;) To co navrhuju, je ciste to, co se libi mi. Takze to jednoznacne neni objektivni a rozumim tomu, ze se to nemusi libit kazdemu. To je naprosto prirozene. Kdyby se to libilo vsem, bylo by neco zatracene spatne. Ja zase nevidim nic extra specialniho na soudkovitem Sportu, protoze to urcit neni puvodni PRIM design (myslim vzhled) a takovych pouzder se v 60-70 letech delaly hromady. To nemyslim jako urazku, ale jako fakt. Pochybuju, ze tenhle typ pouzdra by dnes ve svete prorazil. To se obavam, ze je nerealne. Ale jsem jen clovek a ti jak znamo jsou omylni ;)

Odesláno
Spíš tyhle, jenže trochu užší:

http://xs300.xs.to/xs300/06195/OmDeVi4813-30-01_4.JPG

Co ja ti vim..to pak zase bude variace na ch. l.e., ne? Pripadne Diplomat!

94.jpg

No pokud tam nebudou cisla, pak se takovy sipovity tvar asi hodi. Ale v pripade pouzitych cisel bych volil neco jako je na Spartakach. Nesmime ale zapominat, ze by nebylo dobre se moc priblizovat nejakemu konkretnimu modelu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...