odklizec Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Je pravda, že jsem řekl, že žádné l.e. na bázi Spartaku a Orlíku nestrpím, ale v případě kombinace s kalibrem 50 bych asi mohl udělat výjimku, protože ta výroční l.e. už je téměř rozprodaná. Zbývá pár posledních kusů. Za minulý týden se jich prodalo 11ks. Komu se Spartak líbí, tak ať neváhá! Ja vedel, ze je nakonez nebudu mit Na druhou stranu ale musim rict, ze pro mne ted ma daleko vetsi moralni i pocitovou hodnotu sice stary a nepresny strojek PRIM, zabudovany do noveho pouzdra, nez mnohem presnejsi a odolnejsi swiss made strojek. Coz specialne u tehle vyrocnich L.E. tak nejak postradam. Takze mne to uz tak moc nemrzi, ze o tu vyrocni edici Spartaka prijdu (kecam, mrzi...).
Prokop Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Zrovna Vám bych kousek s číslem 49 rád nechal. Už proto, že by to pro vás muselo znamenat překročit limitní hranici pro nákup primek, a to bych si nemohl nechat ujít.
odklizec Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Chce to asi trošku času a hlavně dobrý nápad, něco co tu ještě nebylo a z čeho každý půjde do kolen. BTW: Nevím jestli je zrovna nejlepší strategie od Primu sekat jednu L.E. za druhou, to přece musí ubírat na exluzivitě značky. Jak často dělají ostatní značky L.e. ? Ha, ... další příznivce neotřelého designu! Myslíte, že by skutečně značce uškodilo, kdyby dělala více l.e.? I když budou každá skutečně exkluzivní? Znacce to asi neublizi, ale setre se tim smysl L.E. a lidi muzou postupne ochladnout a ztratit zajem. A zacnou to oznaceni L.E. brat jako marketingovou hracku. Navic, pro jejich budouci hodnotu je jenom dobre, kdyz je mezi kazdou L.E. urcity odstup a treba i s dlouhou historii vyvoje. Mimochodem, Timefactors prave opet kuti nejakou L.E. zalozenou na designu italskych potapecskych hodinek. Diskuze o tom na foru uz bezi pomerne dlouho a ted to vypada na brzke dokonceni. A jak to tak vypada, serie 100ks je temer "rozprodana"! Lidi zatim delaji predbezne objednavky, ale po uspechu Dreadnought to opet vypada na slusny uspech. Osobne si nemyslim, ze tam tak rychle poroste hodnota jako u Dreadnought, protoze ta nova l.e. je prece jen design ala stary Panerai. Ale rozhodne to vypada pekne. Chtel jsem tim jen rict, ze dobre vymyslena L.E. muze mit hodne slusny uspech, ale nesmi jich byt moc!
odklizec Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Zrovna Vám bych kousek s číslem 49 rád nechal. Už proto, že by to pro vás muselo znamenat překročit limitní hranici pro nákup primek, a to bych si nemohl nechat ujít. Hehe..to verim Ta hranice..ta je tu porad, ale pomalu se ji drobi okraje Nicmene, cinska zed je tu uz taky stovky let a stale drzi..sem tam..
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Je pravda, že jsem řekl, že žádné l.e. na bázi Spartaku a Orlíku nestrpím, ale v případě kombinace s kalibrem 50 bych asi mohl udělat výjimku, protože ta výroční l.e. už je téměř rozprodaná. Mohl bych prosím vědět kolik má průměr číselník a kolik pouzdro u Spartaků a Orlíků? Pro případ že bych se pokusil o nějaký design, abychom se pohybovali v reálných rozměrech. Díky PRIMe!
odklizec Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Uz jsem se sice nechtel angazovat, ale dobre, tady jsou jeste nejake upravy Dneska jsem zase testoval a testuje se nejip na nejakem realnem projektu..vsak to mozna znate.. Pred a po odebrani par cisel.. to same ale zrotovane cisla.. rimske cislice (bleeee.. ) Mozna by to v pripade arabskych cislic chtelo nejaky jiny font? Neco historickeho..zaobleneho..nejake napady?
odklizec Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Je pravda, že jsem řekl, že žádné l.e. na bázi Spartaku a Orlíku nestrpím, ale v případě kombinace s kalibrem 50 bych asi mohl udělat výjimku, protože ta výroční l.e. už je téměř rozprodaná. Mohl bych prosím vědět kolik má průměr číselník a kolik pouzdro u Spartaků a Orlíků? Pro případ že bych se pokusil o nějaký design, abychom se pohybovali v reálných rozměrech. Díky PRIMe! Pust se do toho, at v tom nelitam sam!
Prokop Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Je pravda, že jsem řekl, že žádné l.e. na bázi Spartaku a Orlíku nestrpím, ale v případě kombinace s kalibrem 50 bych asi mohl udělat výjimku, protože ta výroční l.e. už je téměř rozprodaná. Mohl bych prosím vědět kolik má průměr číselník a kolik pouzdro u Spartaků a Orlíků? Pro případ že bych se pokusil o nějaký design, abychom se pohybovali v reálných rozměrech. Díky PRIMe! Už jsem poměrně v časovém stresu, ale když se podíváte do specifikací na našem webu nebo do možností objednání, případně kliknete na tlačítko e-shop, měl byste objevit detailní informace o každém modelu včetně rozměrů pouzdra a průhledu na číselník. Díky za pochopení, na mě už tu útočí celá rodina.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Už jsem poměrně v časovém stresu, ale když se podíváte do specifikací na našem webu nebo do možností objednání, případně kliknete na tlačítko e-shop, měl byste objevit detailní informace o každém modelu včetně rozměrů pouzdra a průhledu na číselník. Díky za pochopení, na mě už tu útočí celá rodina. Právě že jsem to tam nenašel, to bych jinak neotravoval. Klidně to stačí příští týden, já nebudu tak hrrr
watch Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Je pravda, že jsem řekl, že žádné l.e. na bázi Spartaku a Orlíku nestrpím, ale v případě kombinace s kalibrem 50 bych asi mohl udělat výjimku, protože ta výroční l.e. už je téměř rozprodaná. Zbývá pár posledních kusů. Za minulý týden se jich prodalo 11ks. Komu se Spartak líbí, tak ať neváhá! to PRIM Rozumim tomu spravne, ze nevylucujete le na bazi Spartaku nebo Orliku s kal 50. To by mohlo byt zajimave, uz slintam..... Takovy 100% cesky remake. Muzu byt zvedavy a zeptat se, kolik LE - Orliku a LE - Spartaku jeste mate na prodej??
typograf Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Už jsem poměrně v časovém stresu, ale když se podíváte do specifikací na našem webu nebo do možností objednání, případně kliknete na tlačítko e-shop, měl byste objevit detailní informace o každém modelu včetně rozměrů pouzdra a průhledu na číselník. Díky za pochopení, na mě už tu útočí celá rodina. Právě že jsem to tam nenašel, to bych jinak neotravoval. Klidně to stačí příští týden, já nebudu tak hrrr Je to tam, např.: Specifikace Spartak 50 l.e. Typ 74-2-286-0-1 Série Limited Edition 50 Kategorie pánské Typ designu klasické společenské hodinky Typ strojku mechanický strojek s automatickým nátahem Kalibr Prim kalibr 74 Počet rubínů 27 rubínů / ložiskových kamenů Rezerva chodu 44 hodin Počet ruček 3 ručky + datumové okno Uložení strojku standardní uložení strojku Materiál pouzdra pouzdro z nerezové ocele 316L Povrchová úprava leštěné Typ dna závitové nerezové dno se safírovým průhledem Typ korunky klasická nerezová korunka Typ skla safírové konkávní sklo Síla skla 1,5 mm Číselník číselník bez luminiscenčních indexů Řemen/tah kožený řemen s jazýčkovou sponou Vodotěsnost vodotěsné 50M / 5atm Balení dodávané v kožené etuji s certifikátem Rozměry Velikost pouzdra XL Průměr pouzdra 39,7 mm Délka přes nožky 49 mm Rozteč nožek 20 mm Průměr skla 34 mm Průhled na číselník 31,2 mm Vybereš model v kolekci a pak si klikneš na specifikaci.
dehyd Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Chce to asi trošku času a hlavně dobrý nápad, něco co tu ještě nebylo a z čeho každý půjde do kolen. BTW: Nevím jestli je zrovna nejlepší strategie od Primu sekat jednu L.E. za druhou, to přece musí ubírat na exluzivitě značky. Jak často dělají ostatní značky L.e. ? Ha, ... další příznivce neotřelého designu! Myslíte, že by skutečně značce uškodilo, kdyby dělala více l.e.? I když budou každá skutečně exkluzivní? Tady se musím jednoznačně přiklonit na stranu Prima. Nevidím důvod, proč by měl vadit vetší počet L.E. jimi vydaných, pokud to bude vedeno takovýmto spůsobem. Primovy L.E. jsou něco VíC ! Ve své podstatě to dokonce ani nejsou žádné L.E., ale "Custom Made", nebo-li "série na zakázku". Vždyť se na nich všichni podílíme ! Všichni diktujeme, jak to má vypadat ! L.E. je něco, co výrobce vyprodukuje v omezeném počtu kusů, aniž by se o tom s někým bavil (pochopitelně s výjímkou designérů), nedej bože, aby do toho mluvili zákazníci ! Pak se na to udělá reklama a rozveze se to po vybraných autorizovaných distributorech. Koupí si je zákazník, co má prachy a šel anonymně okolo - s jejich výrobou ho ale prach-nic nespojuje. Myslím, že Prim takovouto aktivitou sympaticky alternuje prozatím nedostatečný tržní podíl. O to je to cenější, že i pro něj to je hlavně hoby a nejpíš na tom nic nevydělá, nebo jen málo. Až budou mít zaběhlou fabriku a procesy jak jiní velkovýrobci, už se mu nevyplatí a nebude mít čas se nějakými "Custom Made" v diskutované cenové relaci vůbec zabývat - tak si toho važme.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Už jsem poměrně v časovém stresu, ale když se podíváte do specifikací na našem webu nebo do možností objednání, případně kliknete na tlačítko e-shop, měl byste objevit detailní informace o každém modelu včetně rozměrů pouzdra a průhledu na číselník. Vybereš model v kolekci a pak si klikneš na specifikaci. O.K., našel, děkuji všem!
dehyd Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 >>>odklizec: Ten model s římskými číslicemi se mi doposud líbí asi nejvíc, jaksi mi to připadá proporčně nejvyváženější. Díky za tvé návrhy, ocěňuji, že si najdeš čas a energii se s tím babrat. Ještě bych tě poprosil, zkus udělat jednu verzi s indexy (komplet bez čísel) - to je asi jediné, co ním ještě v návrzích chybí, pak už budeme mít všechno a můžeme jen vyhodnocovat.
X-Bob Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Odklizeci, moc pekne (libi se mi obr. c. 2). Neodchazej od toho, ne ne ne!!! Jde ti to moc pekne! Já umím malovat jen tuzkou , takze kdybych si to mel malovat sam, vyjdou mi jen detske papirove hodiny
šarik Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Dobře vypadají ty první, ale s indexy bych také rád viděl.
odklizec Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 >>>odklizec: Ten model s římskými číslicemi se mi doposud líbí asi nejvíc, jaksi mi to připadá proporčně nejvyváženější. Díky za tvé návrhy, ocěňuji, že si najdeš čas a energii se s tím babrat. Ještě bych tě poprosil, zkus udělat jednu verzi s indexy (komplet bez čísel) - to je asi jediné, co ním ještě v návrzích chybí, pak už budeme mít všechno a můžeme jen vyhodnocovat. Osobne rimske cislice na hodinkach nemusim. A setkal jsem se s timhle nazorem ve vetsine i na zahranicnich forech. Urcitou skupinu to sice pritahuje, ale vetsinou je to prave naopak Tu verzi jen s indexy takovymi jako jsou na obrazku napul cisla/napul indexy, nebo jine?
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Tu verzi jen s indexy takovymi jako jsou na obrazku napul cisla/napul indexy, nebo jine? Jen indexy bez čísel a jejich velikost by se mi líbila jako je jednička. Na dvanáctku bych zkusil dvojitý index jako je jedenáctka, na šestce zkrácený a ne aby se dotýkal subciferníku.
šarik Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Ty indexy by mohly být asi o třetinu delší a kdyby to šlo, tak na čtvrtích i o třetinu širší oproti ostatním.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 A nemáš jiné ručky? Na stávajících se mi nelíbí zúžení veprostřed u osy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se