Kamil.K Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Nehodinkový obchod, rychlý, hladký, ...prostě cajk. Jardu doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Vse super. Bral ode mne hodinky. Co bylo domluveno to platilo. Doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Po rokoch druhy obchod s Jardom... kupoval hodinky. Vsetko na jednicku s hviezdickou... rychlo, slusne, efektivne. Doporucujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Za mna obchod na dialku. Vsetko ok, super komunikacia a dohoda. Odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Jarda ode mě kupoval hodinky, rychlá domluva, přijel, prohlédl, koupil. Bezva krátké popovídání, za mě úplně v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2024 Obchod dokončen, nebylo to úplně bez problému (prodejce nezmínil poškozenu krabičku, vytržené oba pantíky), ale rozhodl jsem se o neřešit, nechám si opravit. Jinak odeslání a následná komunikace v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se