solitaire Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 ... aneb " co příště ještě soudruhy napadne"... ???
01axel01 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Jsou to hodinky primarně udělané pro slepé a slabozraké lidi, někde jsem četli. Dobrý nápad.
01axel01 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Doplním, dají se najít např jako :Bradley watch
Tichus Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 (upraveno) Tohle někde prezentovali jako hodinky pro nevidomé, pokud si dobře vzpomínám... edit - Axel byl rychlejší Upraveno 18. května 2018 uživatelem Tichus
01axel01 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Upřímě, možna bych byl i opatrný se zařažením do činy. Hodinky vyrábí značka Eone, která se tvaří jako americka značka. Součastky jsou Švýcarské akorát se to kompletuje v Číně (co dneska ne)
solitaire Odesláno 18. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2018 (upraveno) Obchodní značka je třeba GIMTO nebo EUTOUR, náhodou jsem to zahlédl na jednom serveru za 30 americkejch kováků a pošta zdarma, viděl jsem i video, jak to funguje, fakt mě to , jako nápad, překvapilo... Prodávaj to jako stylovky na kovovým tahu, ty kuličky fakt nevypadnou, zajímavý je, že hodiny jsou na obvodu,minuty na vnitřní kružnici, taky jak jinak se tolik neprat s rychlostí kuliček....fiškulanti Upraveno 18. května 2018 uživatelem solitaire
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se