Lamiczka Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Tak mě napadá, nezbyl ještě někde někomu nějakej navíc? Tohle se realizovalo, když jsem měl pauzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Taky bych koupil... Diky za sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 V 1. 2. 2022 v 19:33, Akam napsal: Taky bych koupil... Diky za sz Rozšířit Bohužel. Jednalo se o limitovanou číslovanou řadu 100ks a tyto kusy byly beznadějně vyprodány. Opravdu by bylo nesmyslné vyrábět kusy nad stovku. Jedině v případě re-designu další stovku, ale nejsem si jistá, že by se Vás, pánové, tolik seskládalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 (upraveno) V 1. 2. 2022 v 19:33, Akam napsal: Taky bych koupil... Diky za sz Rozšířit tak uvidíme :0) 1) Akam ? 2) Lamiczka ? 21) Lobber Upraveno 2. června 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 (upraveno) Pánové, na novou stovku to fakt nevypadá. Při úklidu šuplíku tady na mě vypadlo pár kousků nářadíčka. Pokud by někdo chtěl do námi vyráběných vystěžejkovačů, mám tady 4 hroty a 1 vidličku. Jsou bezvadné, dělalo se jich pár navíc. Za kilčo jeden kousek. Upraveno 29. března 2023 uživatelem silver Doplnění fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 V 29. 3. 2023 v 21:40, silver napsal: Pánové, na novou stovku to fakt nevypadá. Při úklidu šuplíku tady na mě vypadlo pár kousků nářadíčka. Pokud by někdo chtěl do námi vyráběných vystěžejkovačů, mám tady 4 hroty a 1 vidličku. Jsou bezvadné, dělalo se jich pár navíc. Za kilčo jeden kousek. Rozšířit Volné už pouze 2 hroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 V 30. 3. 2023 v 10:56, silver napsal: Volné už pouze 2 hroty Rozšířit Si je rád vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se