Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemáte někdo nějaké podrobnější info a hlavně foto tohoto "Ladies Seiko" automatu? Ať googlím jak googlím moc toho o něm nikde není. (měl by být v prvních mech. hodinkách pro mou přítelkyni, tak abych si nenamočil do bot..)

Odesláno (upraveno)
Nemáte někdo nějaké podrobnější info a hlavně foto tohoto "Ladies Seiko" automatu? Ať googlím jak googlím moc toho o něm nikde není. (měl by být v prvních mech. hodinkách pro mou přítelkyni, tak abych si nenamočil do bot..)

Cim se lisi 4207 od 4205 jsem nenasel. Oba by meli mit i moznost rucniho natahu a bez hackingu.

Jediny foto 4205..

http://thewatchspot.blogspot.com/2007/10/s...-4205-014b.html

Ale nasel jsem pri googleni dost inzeratu žádajicich nahradni dily na tenhle strojek. Tak nevím, moc důvěry ve mně nebudí.

Upraveno uživatelem Petr28
Odesláno

Seiko 4208 - automatický a ruční nátah, ukazatel datumu, 17 kamenů, bez hackingu- vylepšená verze 4205

Seiko 4207 - automatický a ruční nátah, ukazatel datumu a dne v týdnu,21 kamenů, bez hackingu

Seiko 4205 - automatický a ruční nátah, ukazatel datumu, 21 kamenů, bez hackingu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jo zatím šlape dobře. Dokonce se jeví přesnější než ta opěvovaná 6R15. Což mi moc hlava nebere.

Hází mi pravidelně +5s už druhý den. Tak uvidíme. Velice pěkné dámské hodinky za ty peníze. Uvidíme časem jak se miniaturní kalibřík převede.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...