Petr28 Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Nemáte někdo nějaké podrobnější info a hlavně foto tohoto "Ladies Seiko" automatu? Ať googlím jak googlím moc toho o něm nikde není. (měl by být v prvních mech. hodinkách pro mou přítelkyni, tak abych si nenamočil do bot..)
afrikab Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 A co kalibr 4205? Pokud jsi se neprehledl, tak to bude asi nejaka odvozenina.
Petr28 Odesláno 1. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 (upraveno) Nemáte někdo nějaké podrobnější info a hlavně foto tohoto "Ladies Seiko" automatu? Ať googlím jak googlím moc toho o něm nikde není. (měl by být v prvních mech. hodinkách pro mou přítelkyni, tak abych si nenamočil do bot..) Cim se lisi 4207 od 4205 jsem nenasel. Oba by meli mit i moznost rucniho natahu a bez hackingu. Jediny foto 4205.. http://thewatchspot.blogspot.com/2007/10/s...-4205-014b.html Ale nasel jsem pri googleni dost inzeratu žádajicich nahradni dily na tenhle strojek. Tak nevím, moc důvěry ve mně nebudí. Nemáte někdo nějaké podrobnější info a hlavně foto tohoto "Ladies Seiko" automatu? Ať googlím jak googlím moc toho o něm nikde není. (měl by být v prvních mech. hodinkách pro mou přítelkyni, tak abych si nenamočil do bot..) Upraveno 1. dubna 2008 uživatelem Petr28
safi Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Seiko 4208 - automatický a ruční nátah, ukazatel datumu, 17 kamenů, bez hackingu- vylepšená verze 4205 Seiko 4207 - automatický a ruční nátah, ukazatel datumu a dne v týdnu,21 kamenů, bez hackingu Seiko 4205 - automatický a ruční nátah, ukazatel datumu, 21 kamenů, bez hackingu
afrikab Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Ja mam dva 4205 a bez problemu. Jedina vytka: tika opravdu potichu
safi Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Ja mam dva 4205 a bez problemu. Jedina vytka: tika opravdu potichu Přítelkyně má 4207 a zatím spokojenost.
Dlabka Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Přítulka má 4205 a zatím žadný problém a myslím, že to jsou 70. léta . Jen jsem je nechal seřídit a vyčistit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr28 Odesláno 11. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Jo zatím šlape dobře. Dokonce se jeví přesnější než ta opěvovaná 6R15. Což mi moc hlava nebere. Hází mi pravidelně +5s už druhý den. Tak uvidíme. Velice pěkné dámské hodinky za ty peníze. Uvidíme časem jak se miniaturní kalibřík převede. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se