Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím místní osazenstvo.

Tak nějak sem už rozhodnutej pro Sinn 556 I, ale teď sem někde narazil na Mühle-Glashütte 29er Big.No a červíček začal hlodat. Jelikož mám obvod zápěstí 21 cm, tak mi přijdou hodinky s průměrem 40-42 mm asi lepší, ale uvidím až při zkoušce. Měl sem vmerku ještě Damasko DA34, ale tam postrádám průhled na strojovnu. Ještě sem někde četl, že MG mají nějak líp poladěné strojky (nějakým datlem, či co..) Tak by mě zajímal Váš názor.

Odesláno

oboje jsou to srovnatelně kvalitní a velmi příjemně nositelné hodinky. Na větší ruku bych to možná viděl spíš na ty MG, ale je to hodně o osobních preferencích a pocitu na ruce. Takže těžko radit takhle na dálku. Určitě bych doporučil si je vyzkoušet a porovnat vedle sebe.

Odesláno

I tech 19 je uz lehky nadprumer:-) Ja mam osobne radejj Sinny, ty MG jsou pro me takova tezko uchopitelna znacka. Jinak co na takovou ruku nějaký potápky od Orisu?:) 

Odesláno

No, potápky od Orisu se mi zas tak nelíbí. Dřív sem od nich koukal spíš na Big Crown Pro Pilot. Teď u mě vedou spíš Germany uhren.

Odesláno

I tech 19 je uz lehky nadprumer:-) Ja mam osobne radejj Sinny, ty MG jsou pro me takova tezko uchopitelna znacka. Jinak co na takovou ruku nějaký potápky od Orisu? :)

Ah! Nežartuj :). Radiť v tomto výbere potápky a ešte švajčiarske :). A MG je svojská značka, ktorá nie každému sadne, to je pravda. Zase je to značka s históriou.

lipic: sú to rozdielne hodinky. MG sú "puk" s pomerne ostrými hranami, čo sa mne osobne páči, ale inému to vyhovovať nemusí. Sú to športovo-elegantné hodinky. Výborne čitateľné aj v bielej verzii. Lumi funguje, ale nie sú jej tam kilá. Naozaj podľa mňa treba vidieť. Nejaké fotky som svojho času dal SEM.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...