Jarda88 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 dokonalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 ..gmt... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Tak nějak se mi po nich zastesklo a musel jsem si je pořídit znovu. Chtělo by to tady trochu probudit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Tak nějak se mi po nich zastesklo a musel jsem si je pořídit znovu. Chtělo by to tady trochu probudit ;-) Gratuluju! To mně těší, je to pro mne znamení,že jsem dobře udělal když jsem ty první od tebe koupil. Jsou vážně Good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Gratuluju! To mně těší, je to pro mne znamení,že jsem dobře udělal když jsem ty první od tebe koupil. Jsou vážně GoodTo si piš, nemají chybu. Za ty peníze jsem zatím neměl lepší hodinky, a to jsem fanda Rolex. Kvalita je tam prakticky stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 To je presne duvod, proc je zatim nepoustim dal, chybely by me se vsadim;-) nez dojdou blro tyhle poslouzi vic nez dobre, mozna aj lip;-)Foto neni dnesni;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Tak to máme celkem podobně. Podle posledních zpráv od Bechyněho bych mohl být na řadě za cca rok a půl, nechám se překvapit :-)Mimochodem, v Alpách je teď skvěle Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 To uteče;-)) zily nam to netrha, takze klidek a v mezicase se da vyzkouset takovejch hodinek, pohodička!Hory super, snad se v unoru taky dostanu.. uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Taky si myslím, i když musím přiznat, že jsem chvílemi přemýšlet nad nákupem od překupníků. Kdyby chtěli navíc řekněme 15 - 20%, asi bych se hecnul, ale kupovat je za dvojnásobek a více je úplná blbost. Ale k věci :-) Tyhle Tudory jsou fakt skvělé a pokud někdo váhá, ať si je jde koupit, pokud je sežene. Fakt udělají radost a jejich kvalita je špičková. Jak už tady párkrát padlo, je škoda, že nemají alespoň easylink. Na druhou stranu lze nastavit sponu tak, že sedí perfektně i bez pomůcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Hezký večer a dobrou chuť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Rok a pul?!?Ja si nejak naivne myslel, ze na ne cekacka neni skoro... co se da delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ale to byla rec o rolex blro;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ale to byla rec o rolex blro;-)Presně tak, ale na tyhle je čekací doba cca půl roku. Pokud vím, nikde nejsou skladem, a to dokonce ani na kůži nebo nato strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Jedna včerejší,na ruce i dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Jedna včerejší,na ruce i dnes. DSC_0457~2.jpegSprávně! Servis už proběhl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Já zrovna takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Správně! Servis už proběhl?Ještě ne. Mám do Landshutu cestu začátkem března tak je tam zavezu pak. Zatim nosim a užívam si je. Od vánoc se datum předběhl jen jednou. Pak poreferuju jak to proběhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Pokud už půjdou normálně a bez problémů, asi bych se na servis vykašlal a nechal to být.Dneska postelová fotka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Dneska pár cestovních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Hodí se i k županu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se