Balet Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Ach jo, tak jsem taky chycený. Poslední týden jsem strávil více-méně celý tady... A může za to DD (tady myslím pod přezdívkou DaDriva), který o tomhle foru psal na svém blogu. O tom, že potřebuju víc, než jedny hodinky jsem byl přesvědčený už dříve, ale teď se objevil v mojí hlavě nádor zvaný "mechanické hodinky". Musím si nějaké sehnat (no, asi to budou Seika - poměr cena/výkon myslím bezkonkurenční). S tím nejspíš příjde i změna návyků, do teď stačilo jednou za půl roku přeházet čas z letního na zimní (a občas pošoupnout datum), ale v budoucnu přibude nejspíš každodenní měření odchylky, hledání optimální noční polohy atd. atd... Je to šílená záliba.
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Balet : Vítej, bude se Ti tu mooooc líbit, Tvé přítelkyni asi moc ne
Balet Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Balet : Vítej, bude se Ti tu mooooc líbit, Tvé přítelkyni asi moc ne Já doufám, že to taková hrůza nebude... Je fakt, že jsem tu poslední týden strávil opravdu moře času, ale asi proto, že jsem pročítal archivní témata. No uvidíme... : )
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Balet: Koukám, že sis dal hned Fortisy jako podpis, to začínáš moc hezky
jacob Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Balet: Koukám, že sis dal hned Fortisy jako podpis, to začínáš moc hezky Jaké jsou Fortisky??? Mně ty první zleva připadají jako Timex Expedition... , bohužel Fortisy nemohu poznat, jsem to ale neznalec ...
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) jacob: Možná je chyba na mé straně, mě se zdálo, že to jsou Marinemastary , ale asi se pletu Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker
jacob Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Peta-Biker: možná se pletu já, ale naštestí o nic nejde... třeba nám k tomu něco časem napíše Balet :-)
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 jacob: Spíše se pletu já, ten silně svítící index dole, to asi nebude nic od Fortisu , myslím, že budeš mít pravdu... , takže jsem za neznalce já
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Fortis vypadá takhle : http://www.der-juwelier.at/images/fortis_anim.gif
jacob Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Jo jo dobře, ja jsem ty Timex tak před 5- 6 lety měl, jen proto mně to napadlo... jinak bych vůbec nevěděl o co se jedná :-)
Balet Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Hehe, prý Fortis... Kéž by. Jsou to tyto: Wenger Airforce XL, Festina Chrono a Timex Expedition (To že jdou každé jinak, toho si nevšímejte : )
Balet Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Jo, proto potřebuju minimálně ještě jedny - automaty (jo a chci aby bylo vidět dovnitř, což mě trochu odrazuje od Seiko Samurai) Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem Balet
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Balet: Za mě Ti můžu Samuraie fakt doporučit, jsou to univerzální, krásné hodinky, s tím průhlédem - to Tě stejně přestane bavit Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker
Balet Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Balet: Za mě Ti můžu Samuraie fakt doporučit, jsou to univerzální, krásné hodinky, s tím průhlédem - to Tě stejně přestane bavit To je asi pravda, ovšem ideální by bylo, kdyby se dalo průhledné dýnko dokoupit (na potápění do extrémních hloubek ani moc netrvám : ).
jacob Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 Peta-Biker: sám se trochu dívím, že podle te podsvícené siluety ciferníku jsem to nějak tipnul... Balet: Samuraie jsou zde na fóru velice oblíbene, najdeš tady toho o nich hodně, stačí přečíst pár téma a myslím, že si je zamiluješ...
Peta-Biker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2008 jacob: A koukám, že jsi měl takové krásné pilotky od Fortisu a tys je prodal :(
marosh Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Docela chápu Snowa proč to zabalil, stačí si přečíst toto vlákno. Plky, plky, plky.
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Docela chápu Snowa proč to zabalil, stačí si přečíst toto vlákno. Plky, plky, plky. Jo jo --- v tomhle vlákně jsou plky - když safi něco napíše o Hublotech tak jsou to taky plky - a když tu začne plkat nováček, aby nahonil 50 příspěvků tak je to šikana ------ Snow má pouze pravidelnou tříměsíční periodu,takže jsem naprosto v klidu - za týden nás bude opět krmit mega fotkami (kromě Hublotu)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se