farářskej Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Když je poprvý uviděla přítelkyně, tak se do nich vyloženě zamilovala. Studovala na VŠ statistiku a poučila mě, že eulerovo číslo (jehož přibližná hodnota je 2,71828 18284 59045 23536 02874 71352? ) je prostě "základ"... Matfyzačka??? Ohó, pán je labužník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 clo s tím nezamává, ale to už se tu řešilo miliónkrát, takže 1000 hodinky 100 doprava *16,5 usd>czk *1,19 dph a stejně jsme na polovině té naší "kamenné" ceny.. toš tak - nicméně u těch gray market prodejců nemusí být vypsaný mezinárodní záručák To je jasny že to bude o dost levnejši než ta česka "kamenna" cena. S dnesnim kurzem dolaru to neni zazrak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 omg omg, ty musím mít. Letos mi bude 30, sice to není prvočíslo, ale zaslouží si to pěkný dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 Matfyzačka??? Ohó, pán je labužník... OT: Sice se zpožděním, ale musím reagovat: Nejen to, též je majitelka malé kartičky členky Mensy. Holt chytrá ženská doma - to je prostě radost! Zvlášť když má ten blázen, co s ní bydlí, rád hodinky Na blahosklonném polštářku svého IQ totiž se shovívavým úsměvem vždy přechází mou pištivě dětinskou radost z nových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 A jak tyhle hodinky vypadají na ruce? Třeba zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Ještě že datum je klasicky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Připomíná mi to Fortis IQ, jednou jsem je měl na ruce, ty jsou taky nezapomenutelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se